checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Brabantia
Toon Filters

Brabantia

Brabantia

Brabantia is een familiebedrijf met familiewaarden. Het ziet erop toe dat zijn producten milieuvriendelijk zijn en een gezond gebruik garanderen. De producten worden vervaardigd om het leven te verrijken, zijn mooi ontworpen en een plezier om te gebruiken. Het is keukengerei dat jou nog meer zin doet krijgen om te koken. En natuurlijk de handige gadgets zoals een rechaud.

Het merk is ervan overtuigd dat functionaliteit en schoonheid perfect combineerbaar zijn. De producten zijn zo mooi: ze maken van de dagelijkse taken een huishoudelijk plezier. En aangezien ze stijlvol en goed ontworpen zijn, kun je de producten gebruiken zolang je maar wilt.

Aangezien er meer en meer tijd in de keuken wordt doorgebracht, worden de producten die er gebruikt worden steeds belangrijker. Dus wanneer koken, mixen en het bereiden van voedsel aangenaam is, is het keukenplezier nog groter.

Vele potten en pannen van Brabantia hebben dezelfde eigenschappen, maar elke reeks heeft doorgaans nog extra voordelen ten opzichte van de andere reeksen. Hieronder kom je meer te weten.

De Solid reeks heeft een warme, natuurlijke look door de houtprint op het hittebestendig POM handvat en door het ruwe, gezandstraalde oppervlak. Het Galaxy kookgerei heeft een gespikkelde 2-laagse antiaanbaklaag die je gemakkelijk kunt reinigen en PFOA-vrij is. Ook zijn de Galaxy deksels voorzien van een silicone rand met verscholen luchtgaatjes. Forté mag in de oven geplaatst worden bij een temperatuur van 180°C en heeft ergonomische handvaten in gegoten roestvrij staal met klinknagels. Ook de Finesse reeks is ovengeschikt, heeft een extra sterke sandwichbodem en maataanduiding binnenin. Het glasdeksel heeft een roestvrijstalen rand en luchtgaatje. Living heeft een extra sterke sandwichbodem en een 3-laagse Platinum Plus antiaanbaklaag. Dit type coating wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd (PFOA-vrij) en dient om gezond, met een minimum aan vetstof, te koken. Dankzij het 3-laags materiaal (roestvrij staal - aluminium - roestvrij staal) van de Triply kookpotten en -pannen zullen je gerechten sneller opwarmen en zal de warmte langer in de kookpot blijven. Het kookgerei in de Frying reeks heeft een body in gesmeed aluminium dat optimale warmteverdeling garandeert. Ook belangrijk: het merendeel van het aanbod kan op alle kookvuren, ook inductie, gebruikt worden.

Heb je nood aan functionele, duurzame kookoplossingen met producten die bovendien een mooie uitstraling hebben? Dan is Brabantia je perfecte kookmerk.

 Brabantia

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved