checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Chef&Sommelier
Toon Filters

Chef&Sommelier

Chef & Sommelier

Chef & Sommelier staat symbool voor een levensstijl met weelderige Franse gastronomie en wijnkennis. Het merk ontwerpt veelzijdige, onderling combineerbare serviezen, glazen en bestekken. Collecties met geraffineerde, elegante contouren die op de meest exclusieve eetfestijnen gebruikt worden. De ontwerpen van Chef & Sommelier getuigen van innovatie en zijn geschikt voor de meest veeleisende professionals. Ze prikkelen de zintuigen van gasten en dragen bij tot een onvergetelijke ervaring voor de smaakpapillen. Nooit eerder kwamen passie, perfectie en professionele kenmerken zo dicht bij elkaar. Mateloos genot, creativiteit en gedeelde authenticiteit vormen inspiratie voor de Chef & Sommelier collecties. 

Alle Chef & Sommelier bestekken zijn het symbool van twee kenmerken. Ze staan garant voor kwaliteit zonder compromis en hebben een perfecte finish tot in de kleinste details. Het zijn ontwerpen die schoonheid en evenwicht verenigen voor een perfecte grip. De bestekken hebben een sterke weerstand tegen buiging of vervorming en overtreffen de eisen van professionals. 

Cristal d’Arques is een merk van Chef & Sommelier dat staat voor elegantie à la française en schoonheid binnen iedereens bereik. Het merk heeft een casual chique uitstraling, geïnspireerd op art deco en de Parijse levensstijl. Cristal d’Arques bouwt voort op zijn expertise en herinterpreteerde onlangs het luxeconcept met een spontane, moderne benadering. De nieuwste collecties hebben opvallend geometrische vormen, extravagante rondingen en hoekige lijnen. Het design weerspiegelt elementen uit de architectuur, juwelen en haute couture. De collecties zijn vervaardigd uit Crystal glas en hebben stijlvolle vormen, kostbare kleuren, symmetrische motieven en perfecte verhoudingen. Ze luiden een nieuw tijdperk in in de wereld van de gedekte tafel en zelfs decoratie. Het Crystal glas is hedendaags en perfect voor dagelijks gebruik. Het is stijlvol, is gegeerd bij gebruikers die verfijning en een fantastische zintuiglijke ervaring wensen. De glazen zijn loodvrij, hebben een supermooie glans en zijn ontzettend sterk. 

Binnen het serviesgamma vind je een smaakvolle mix van vormen en modellen met unieke elegantie. De serviezen worden bovendien gekenmerkt door langdurige kwaliteit en sterkte van het Kwarx glas. 

Chefs en sommeliers houden van de Chef & Sommelier collecties, omdat ze de presentatie van culinaire creaties, wijnen, sterke dranken en de lekkerste soft drinks versterken. En modebewuste huishoudens en kwaliteitszoekers volgen hen daarin. 

 Chef&Sommelier

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved