checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Chef'n
Toon Filters

Chef'n

Chef'n

Het is al 35 jaar lang de missie van Chef’n om betere tools te produceren, zodat je betere bereidingen kunt maken. Het is allemaal begonnen met de Garlic Machine™, de idee van David Holcomb. Sindsdien focust een volledig team zich op de creatie van vele andere tools. Het merk houdt van het creatieproces en de gadgets in levendige kleuren, maar evenzeer van het resultaat dat met die gadgets bekomen wordt. 

Bij Chef’n zijn ze zich ervan bewust dat bereidingen kracht hebben om jouw leven te veranderen, maar ook om mensen samen te brengen. Het Chef’n team doet zijn best om tools op de markt te brengen die binnen het bereik van iedereen liggen en die nodig zijn om een gezond leven te leiden in de keuken, maar ook daarbuiten.  

De gadgets van Chef’n werken zonder batterij en nemen niet veel ruimte in op het aanrecht. Vaak is het zo dat met de kleinste tool het meest kracht kan gezet worden. Het Chef’n gamma is eenvoudig, elegant en superfunctioneel. Ze noemen het zelf ook smaakvolle, ingenieuze uitvindingen. Alle producten worden dan ook intern ontworpen door industriële designers. 

Chef’n biedt tools die opvallen, een plezier zijn om mee te werken en ideaal zijn voor momenten met het gezin of vrienden. Ze geloven dat niet enkel de kleuren van de ingrediënten het kookproces geweldig maken, maar ook die van de keukenhulpjes. De tools zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Veelal zijn het kunststofproducten die een gemakkelijk onderhoud garanderen. Bijvoorbeeld de mandoline of avoquado

Er zitten tools tussen om specifieke ingrediënten zoals bv. avocado en look te bewerken en om te serveren zoals lepels. Ook voor smaakmakers, zoals peper, zout en dressings zitten er leuke items tussen. Zelfs om te bakken vind je handige hulpjes in het assortiment. Chef’n biedt standaard keukenhulpen zoals spatels, maar ook gespecialiseerde tools. Honderden artikelen om nog veel meer uit je bereiding te halen.

Ben jij iemand die wil dat jouw keukentools niet louter functioneel zijn, maar er ook goed uitzien? Grasduin dan zeker in het aanbod van Chef’n. Het zal je bekoren. Check ook de website www.chefn.com. Daarop vind je een mooie opsomming van de kenmerken per artikel en inspirerende recepten. 

 Chef'n

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved