checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Cook'in Garden
Toon Filters

Cook'in Garden

Cook'in Garden

Cook’in Garden is het Frans merk dat barbecues en accessoires biedt voor betere outdoor cooking. Tot het aanbod behoren houtskool-BBQ’s met onder meer Tonino, de nieuwe generatie tonbarbecues. Tonino heeft een echte kookkap, thermometer, 1/3 gietijzer plancha, een zijblad en volledig onderblad. Ook Bol is een houtskoolbarbecue. Deze barbecue is voorzien van een blad onderaan, flessenhouder, zijblad, asopvanger, handvat voor gemakkelijker transport en 1/3 gietijzer plancha. 

Een tweede categorie is die van de Amerikaanse gas-BBQ met 3 branders en sideburner en de variant met 4 branders en sideburner. Deze barbecues hebben een koepel in geschilderd ijzer, inox branders, een rooster en plancha in geëmailleerd gietijzer, onafhankelijke piezzo ontsteking, een kar met 4 directionele wielen, 2 zijbladen en een kookkap met thermometer. Er kan een bijzettafel op wielen met de Amerikaanse barbecues geïntegreerd worden. Dat biedt een extra werkoppervlak en meer opbergmogelijkheden.
Daarnaast is er de planchas categorie, waaronder modellen met 2 of 3 inox branders. De planchas zijn vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer, voorzien van verhoogde randen en hebben een opvangschuif voor vet vooraan. Ook biedt Cook’in Garden een plancha in geëmailleerd gietijzer op kar. 
Dan is er nog een assortiment bijzetmeubelen die zowel als een werk- / opbergvlak gebruikt worden en als tafel voor een plancha. Tot de bijzetmeubelen behoort ook de bijzetkast met afneembare keukenhulphouder, snijplank en twee opbergvakken, drie haken voor keukenhulpjes, een deur, twee etagères, twee wielen en een zijhandvat om de verplaatsing te vergemakkelijken. 

Bovendien biedt Cook’in Garden klemroosters en magnetische bbq tools alsook accessoires speciaal voor plancha’s zoals een schraper, oliespray en schaaldierentang. 

Supertip: de barbecues met deksel kunnen ook tijdens de koudste maanden gebruikt worden. Zo blijft barbecueën geen typisch lente- en zomergebeuren.

Nog enkele leuke weetjes: na de Bronzen Trofee in 2016 ontvangt Garden Max in 2017 de Silver Innovation Award voor zijn Tonino houtskoolbarbecue. Cook’in garden en het Galinette team zijn Franse barbecuekampioenen: in 2017 sluit Garden Max zich aan bij het Galinette Team om het merk Cook'in Garden te promoten tijdens het Frans barbecuekampioenschap. 2 titels worden gewonnen. Gedurende de zomer biedt het Galinette Team culinaire activiteiten aan in vakantieclubs in Zuid-Frankrijk. 

 Cook'in Garden

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved