checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Cosy&Trendy
Toon Filters

Cosy&Trendy

Cosy&Trendy

Cosy&Trendy is een Belgisch merk met Europese dimensie. Het werd in 2006 gelanceerd door Billiet-Vanlaere, een sterke firma met 85 jaar ervaring in de kook- en woonwereld. Het merk biedt trendy oplossingen voor het dagelijks leven van iedereen: om het huis in te richten, gaande van de keuken tot de gedekte tafel, en voor het huishouden. 

Cosy&Trendy bestaat ook uit meerdere lijnen: 500° by Cosy&Trendy, Bar Basics by Cosy&Trendy, … Voor professionelen is er het merk Cosy&Trendy for Professionals met erg duurzame en uiterst gebruiksvriendelijke producten. Zowel de zustermerken van Cosy&Trendy als de lijnen getuigen van een nog meer gespecialiseerde knowhow.

Hieronder vind je meer info over de categorieën keuken, gedekte tafel, huishouden en outdoor.

Aangezien de interesse van de hobbykoks voor koken de laatste jaren een opvallende groei kent, wordt de grootte van de Cosy&Trendy selectie afgestemd op deze evolutie. Het assortiment met keukenbenodigdheden is geschikt voor hobbykoks en professionals. Het gamma is breed en wordt constant gewijzigd en aangevuld. Het bestaat uit standaard keukenhulpen en ook uit hedendaagse keukensnufjes.

De categorie voor de gedekte tafel is speciaal samengesteld om een tafelpresentatie naar wens te creëren voor elke dag en tijdens feesten. Deze draait rond veel meer dan het serveren van gerechten en dranken. De paradepaardjes voor de gedekte tafel zijn de serviezen die zijn ontworpen volgens de laatste trends en technieken. Van instapreeksen tot topmodellen en artikelen die matchen met Cosy@Home, het merk voor decoratie en geschenken. 

Functioneel wonen omvat de producten die gericht zijn op het comfortabel uitvoeren van huishoudelijke taken, maar die ook de algemene woonbeleving optimaliseren. De artikelen zijn gevarieerd en gegeerd omwille van hun uitzonderlijk gebruiksgemak en trendy kleuren. 

Het outdoor gamma heeft betrekking op het buitenleven in de tuin, op het terras en verder van huis. Het bestaat uit sfeermakers die het genot in openlucht verhogen en praktische oplossingen voor onderweg. Omdat het terrasseizoen langer duurt dan vroeger, wordt deze categorie nog belangrijker. Het betreft artikelen voor buitenkoken én buitenleven, gaande van standaard tools tot gadgets. 

Als je liefhebber bent van lifestyle artikelen met unieke, trendy, universele en zelfs vernieuwende stijl, zal je in het Cosy&Trendy aanbod zeker je gading vinden. 

 
Bezig met laden...

Cosy&Trendy

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved