checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Cosy@Home
Toon Filters

Cosy@Home

Cosy@Home

Cosy@Home is een eigen merk van Billiet, een familiebedrijf dat in 1932 werd opgericht en nog steeds ambitieuze groei voor ogen heeft. Billiet is een firma die steeds op zoek gaat naar de nieuwste ontwerpen, materialen en kleuren. Vanuit de hoofdzetel in Tielt worden de artikelen verdeeld. Onder Cosy@Home vind je allround decoratie, seizoensdecoratie en geschenkartikelen voor hem, haar en kinderen. 

De decoratieartikelen van Cosy@Home zijn een absolute meerwaarde in iedereens omgeving. De ontwerpen zijn steeds verrassend en geven zelfs ideeën voor tafelstyling. De artikelen maken deel uit van prachtige kleurconcepten. Tot dit assortiment behoren theelichthouders en kandelaars, tafeldecoratie, kussens, plaids, beelden, gadgets, kaders, enzovoort.

Het aanbod inspireert ook mateloos op vlak van geschenken voor jong en minder jong. Voor speciale gelegenheden zoals Moeder- en Vaderdag, huwelijk, verjaardag, etc. Een dierbare, kennis of collega verrassen met een verrassend geschenk, dat is dubbel zo leuk.

Met de feestelijke versiering en magische verlichting van Cosy@Home worden de kleinste hoekjes en grootste ruimtes kerstproof. Kleuren en vormen vloeien samen tot een beeldig geheel. Het kerstgamma bestaat uit items volgens de trendthema’s en betovert groot en klein. Binnen de kerstdecoratie vind je inspirerende artikelen voor het interieur en voor de gedekte tafel tijdens de eindejaarsperiode. Een grote variatie aan kerstballen, kerstbomen, kerstverlichting, etc. 

Ook voor Halloween biedt Cosy@Home artikelen. Zowel voor een Scary als Happy Halloween. Creepy en funny ideeën om het interieur het juiste gelegenheidsgehalte te geven en jezelf een passende look voor de tocht of party. Het zijn populaire items met een extra touch en artikelen voor een makeover met persoonlijkheid. Het Halloween aanbod bestaat uit pompoenen, figuren, make-up, verkleedkledij, …  

Het Lente-Pasen assortiment kenmerkt zich door levendige kleuren en fleurige motieven. Met deze items versterk je de vrolijkheid van het voorjaar en blaas je het feest van de hoop extra leven in. Het betreft traditionele paaselementen in hedendaagse stijl, met flitsende kleuren en fun spirit. Leuk voor volwassenen en kindvriendelijk. Voorbeelden van productgroepen binnen het Lente-Pasen assortiment zijn kaarsen, figuren en algemene deco. 

Ben je op zoek naar decoratie en geschenken die uniek en hedendaags zijn? Bekijk dan zeker het assortiment van Cosy@Home
 
Bezig met laden...

Cosy@Home

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved