checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Durobor glazen

Durobor glazen

Durobor glazen
In ons assortiment vinden we een uitgebreide selectie aan glazen van het merk Durobor, zowel bierglazen als whiskey glazen, irish coffee glazen en amuse glazen. Durobor Glassware is een glasproducent uit België (Waals – Henegouwen) en is gestart met glas produceren in 1928, vanaf 1935 is het merk Durobor ontstaan. De afgelopen jaren ging het bergafwaarts met dit bedrijf. Helaas is Durobor begin 2019 failliet gegaan en in mei is aangekondigd dat een doorstart zeer onwaarschijnlijk is.

Het gevolg is natuurlijk dat de productie van deze prachtige glazen stilgelegd is, de vele Durobor glazen worden niet meer geproduceerd. Enkele modellen zijn zelfs al totaal uitverkocht, zowel bij Durobor als importeurs als webshops. Gelukkig hebben wij nog enkele populaire modellen kunnen inslaan in grote aantallen, waardoor we dit merk voorlopig nog kunnen blijven voeren.

Van de amusglazen kunt u bij ons nog steeds terecht voor onder andere de Atoll modellen 11 en 25 cl, Ellipse, Carat, Isao, Vertigo en meer. Ook de zeer gewilde Irish coffee glazen en Barista glazen (in 12, 22 en 34 cl) zijn nog leverbaar. Durobor heeft ook veel populaire bierglazen, hiervan zijn nog beperkte modellen beschikbaar.

Mocht u interesse hebben in één van de Durobor artikelen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en bel of mail ons voor de voorraad. Wellicht heeft u als bedrijf (horeca of catering) al een bepaald model en kunt u nog op tijd bij bestellen zodat u geen alternatief hoeft te verzinnen!
 
    18-08-2019 16:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved