checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Gaggia Brera Espressomachine

Gaggia Brera Espressomachine

Gaggia Brera Espressomachine

Meer en meer mensen kiezen voor een espressomachine in plaats van een Senseo apparaat of een regulier koffiezetapparaat. De reden? Koffie van versgemalen bonen is net zo lekker als wanneer je het bij een koffieclub koopt en je kunt zelf bepalen hoe sterk je de koffie wilt en of je er een cappuccino van wilt maken of toch voor een ristretto gaat.

De meeste automatisch espressomachines hebben een standaard uitrusting als het ware: Bovenin doe je de koffiebonen en kun je eventueel een schepje van je favoriete gemalen koffie doen. Aan de zijkant vind je het waterreservoir en midden-onder is de lekbak en wordt de koffiedrek opgevangen. Door middel van knoppen kun je bepalen of je 1 of 2 kopjes koffie wilt en kun je de waterstomer activeren om melk op te schuimen. De functies zijn redelijk basaal, maar omdat je met sterkte en hoeveelheid kunt spelen, heb je ineens de wereld aan koffiemogelijkheden tot je beschikking. En bij espressomachines geldt toch ook vaak: less is more.

De Gaggia Brera Espressomachine is een andere tak van sport. Allereerst de prijs. Die is aanzienlijk hoger dan wat je voor een gemiddelde espressomachine betaalt. Qua uiterlijk valt hij ook op: Weinig toeters en bellen en fijn compact. De bediening gaat via een gelikt LED schermpje en ook die is uiterst minimalistisch. Deze espressomachine misstaat zeker niet in een mooi, strak interieur.

Het waterreservoir moet na ca. 8 kopjes bijgevuld worden. Ook de opvangbak voor de koffiedrek regelmatig legen.

De koffie zelf is erg lekker. Ook met huismerk koffiebonen, is de smaak prima. Precies wat je mag verwachten van een espressomachine van Italiaanse komaf! De temperatuur van de koffie kun je instellen, maar als je hem net hebt en dit nog niet hebt aangepast, moet je de koffie snel opdrinken als je van een heet bakkie leut houdt.

Conclusie is dat het een prima espressomachine is waar je lekkere koffie mee kan maken. De meeste onderdelen zijn RVS waardoor de Gaggia Brera espressomachine zeker duurzaam is en lang meegaat. Schoonmaken is eenvoudig. De machine geeft zelf aan wanneer hij weer even doorgespoeld moet worden. En ook de losse onderdelen als de opvangbak kunnen in de afwasser. Een mooie espressomachine dus voor lekkere koffie.

  Heleen     05-07-2017 15:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved