checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Hega
Toon Filters

Hega

De Spaanse fabrikant Hega Hogar heeft een kwarteeuw ervaring in kunststofproducten binnen 8 categorieën: tuin, dier, poetsen, badkamer, huishouden, hobby / bricolage, opbergen en star collecties. Vandaag worden de producten in meer dan 40 landen vertegenwoordigd.
Hega Hogar heeft een eigen commercieel en design departement en vervaardigt de producten steeds in Spanje. De kwaliteit van de Hega Hogar producten wordt bewaakt bij elke stap. Sterke punten van Hega Hogar zijn innovatie, technologie en constante verbetering van de productiemethoden. Net omwille van deze troeven is het assortiment heel uitgebreid.
De producten worden vervaardigd uit duurzaam kunststof, een materiaal dat je gemakkelijk kunt afwassen. Ze hebben praktische voordelen en een mooie look. Je dagelijkse taken worden niet alleen een stuk aangenamer door de handige ontwerpen, maar ook door de leuke kleuren en dessins.
Het tuinassortiment van Hega Hogar bestaat uit unicolor en gedecoreerde bloempotten, bloembakken met passende onderzetschalen en gieters. Voor huisdieren worden transportboxen, voedselbewaardozen, eetbakjes en slaapartikelen aangeboden.
Tot het assortiment voor allerhande reinigingstaken behoren bassins, borstels, emmers, afvalbakken, wasmanden, wasknijperhouders, zeepbakjes, vliegenmeppers, ontstoppers en sprays. Voor de badkamer biedt Hega Hogar de volgende artikelen: afvalbakken, dispensers, zeepbakjes, wc-borstels en plaspotjes.
Om wat meer orde en gemak in je huishouden te brengen biedt Hega Hogar een huishoudassortiment met heel veel lunchboxen, al dan niet met koelelement, vershouddozen, kaasdozen, draagboxen, taartschotels, plateaus, vergieten, peper- en zoutstellen, drinkflessen, maatbekers, ijsblokhouders, koelelementen, fruitpersen, trechters, snijplanken, raspen, stolpen, bestekbakken, afdruiprekken, potonderzetters, slabestek, allerhande lepels voor serveertaken en nog vele keukentools. Ook voor hobbymateriaal en klusbenodigdheden is Hega Hogar een goede referentie. Het merk biedt o.a. draagboxen voor hobbymateriaal en draagboxen voor tools om klusjes te doen.
Tot de categorie opbergen behoren artikelen om bureaumateriaal en knutselgerief op te bergen. Ook zijn er grotere boxen voor grotere materialen. Verder vind je onder Hega Hogar ladesystemen, al dan niet op wieltjes, flessenhouders, karretjes, opstapjes en kleerhangers. In het Star collections assortiment zitten bekers, ontbijtkommen, lunchboxen, vershouddozen, doseerflessen, maatbekers, slakommen, voorraadbokalen, vuilbakken en lunchboxen.
Ga je binnenkort alleen of samen wonen en heb je nog je uitzet nodig? Dan is Hega Hogar met zijn ruime aanbod extra interessant voor jou. Maar ook voor gesettelde gezinnen is Hega Hogar de juiste keuze.Hega

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved