checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Montana Hogesnelheidsblender Mark 1

Montana Hogesnelheidsblender Mark 1

Montana Hogesnelheidsblender Mark 1

Blender, pureren, soep maken, notenmelk maken, ijs en milkshakes maken. Ja, je kan het zo gek niet verzinnen of de Montana Blender Mark 1 kan het aan. De krachtige motor en ruime schenkkan zorgen ervoor dat de mogelijkheden haast eindeloos zijn.

De Montana Blender heeft 6 voorgeprogrammeerde programma’s om verschillende functies van de blender te gebruiken. Het mooie LED scherm licht op als je op een toets drukt, zodat het ook op sombere ochtenden goed te zien is allemaal. Je kunt o.a. smoothies, notenmelk, soep, groentepuree of sojamelk maken.

De smoothies komen heerlijk glad uit de blender en soep maken is nu helemaal eenvoudig omdat de machine ook verwarmd. Een lekkere courgette en champignonsoep is nu letterlijk 8 minuten verwijderd van je kom, omdat de blender niet alleen pureert maar tegelijkertijd verhit. Snijd de groenten klein, zodat je er zeker van bent dat ze in acht minuten gekookt en gaar zullen zijn.

Babyvoeding maken is een koud kunstje voor de Montana Blender. De puree is heerlijk glad en omdat je de hele groente gebruikt, krijgt je kleintje alle broodnodige vitaminen, mineralen én vezels binnen. Tip: vries de groentepuree in ijsblokvormpjes in voor budgetvriendelijke babyvoeding.

Heb je zin in een lekkere slushi? Ga dan vooral niet naar de snackbar maar maak er zelf eentje! De pulseerfunctie maakt binnen no-time heerlijk gecrushd ijs. Voeg daar je favoriete vruchten(dik-)sap aan toe voor een gezonde slushi.

De Montana Blender Mark 1 is bijzonder gebruiksvriendelijk. De bediening is in het Nederlands en de knoppen zijn duidelijk gemarkeerd met hun functie. Er is weinig giswerk nodig. Ook ben je niet lang bezig met het klaarzetten van de blender. Gewoon de schone kan op de machine zetten en je kunt aan te slag.

Het deksel heeft een aparte opening waardoor je bijvoorbeeld extra water of sap in kan laten lopen. Houd je aan de maximum hoeveelheid in de kan om te voorkomen dat je smoothie of soep over de rand heen klotst. Zowel de kan als het deksel kunnen in de vaatwasser zodat je ook na de tijd geen extra werk hebt.

Bij het maken van smoothies en thickies pureer je de hele groente of vrucht. Hierdoor krijg je ook de vezels binnen die zo gezond zijn voor de mens. En omdat een smoothie letterlijk met een halve minuut klaar is, is er ook minimaal verlies van enzymen en andere voedingsstoffen.

Wil je een gezond ontbijt of een lekkere soep als lunch op drukke dagen? Investeer dan in een kei van een blender als deze Montana Blender.

  Heleen     04-07-2017 19:35     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 M -  11-01-2018

Wat is de minimum snelheid (rotaties) van de Montana Mark 1? (zodat je ook mayonaise kan maken enzo.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved