checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Josien Broeren

Josien Broeren

Josien Broeren Josien Broeren is een Nederlandse kunstenares en ontwerpster uit Noord Brabant en heeft een geheel eigen stijl. Ze brengt kleur in huis door haar schilderijen maar ook op tafel door haar prachtige schilderingen op onder andere kopjes, borden, mokken en meer. Allemaal unieke en kleurrijke prints, ook staan er spreuken op de binnenkanten van  onder andere de kopjes!Josien Broeren is geboren in 1956 en komt uit Waalwijk, eerst is ze het kappersvak in gegaan maar haar ambitie was altijd om kunstenaar te worden. Rond haar 30e is ze dan ook naar de Kunstacademie gegaan die ze in 2 jaar heeft afgerond, omdat ze haar eigen stijl al zo snel ontwikkelde op het gebied van techniek en kleuren.

Deze kunstenares geeft ook workshops en je kunt zelfs overnachtingen boeken zodat je tussen haar kunst kunt overnachten. Dit kan in een kleurrijk Woonatelier: “Slapen met Kunst”, ook in Waalwijk. Erg gunstig gelegen voor gezinnen met kinderen want het atelier licht dichtbij de Efteling en bij Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Het Woonatelier is volledig ingericht met de kunstwerken van Josien Broeren. Naast het Woonatelier heeft Josien Broeren ook nog een appartement in een Kerk in Waalwijk (“Het Paradijs”) waar door 2 personen overnacht kan worden, uiteraard ook volledig ingericht met haar kunstwerken.
De workshops geeft Josien op doordeweekse dagen voor groepjes vanaf 5 personen. Dus wil je je eigen kunstwerk maken geef je hiervoor op!


Kitchen&More heeft qua tafelen het gehele assortiment van Josien Broeren online staan. Momenteel bestaat het assortiment uit: mokka/espresso kopjes, koffiekopjes, mokken, etagere, glazen, dessertborden en tea for one sets. Allen met unieke Josien Broeren schilderingen op de items. Voor een kleurrijke tafel!
 
    15-02-2019 09:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved