checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Keramische messen

Keramische messen

Keramische messen

Voordelen keramische messen

Keramische messen zijn uitermate scherp en zijn gemaakt van een materiaal dat nog harder is dan het hardste staal. Het gevolg hiervan is dat keramische messen niet bot worden en je er qua onderhoud dus geen omkijken naar hebt! Ideaal is ook, dat ze makkelijk zijn schoon te maken: even met warm water schoonmaken en vervolgens afdrogen. Het is beter om deze kwaliteitsmessen niet in de vaatwasser te doen, zo blijven ze mooi en worden de siliconen handvatten niet aangetast. Een ander groot voordeel van een keramisch mes is dat deze vuilafstotend is en ze niet roesten.

Gebruikstips

Deze messen kun je het beste gebruiken op een houten of kunststof snijplank omdat keramiek een erg hard materiaal is dat een stuk minder buigzaam is dan andere materialen zoals metaal.
Wel nog een tip: laat het mes niet vallen, dan kan het lemmet breken! 
  Kitchen&More     01-05-2014 09:58     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Belinda van der Velden -  14-10-2013

Dat lijken me zo'n fijne messen, daar zou ik in mijn keuken wel een plaatsje voor weten, zodat ik alles nog beter zou kunnen snijden.

 Gea Van t klooster -  13-10-2013

kijk daar houden we vaan duurzame scherpe messen geen geplette tomaten en mooie plakjes komkommer, en ach ik heb toch geen vaatwasser en vinyl op de grond, dus ik zeg helemaal aan mij besteed!!

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved