checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Keramische ovenschalen

Keramische ovenschalen

Keramische ovenschalen

Keramische ovenschaal

Een ovenschaal die niet kleeft, ideaal! De keramische pannen zijn al bekend, maar de keramische ovenschaal is nieuw! Door de keramische laag van deze ovenschaal zal net als bij de keramische pannen niets aanbakken.

Nog meer voordelen:

Koken met de keramiek technologie wordt steeds populairder en bekender. Dit heeft meerdere redenen.
  •  Voornamelijk is de keramische laag erg glad, waardoor de ovenschaal gemakkelijk schoon te maken is en het eten niet blijft kleven. Onderhoudsvriendelijk dus.
  • Ook zorgt de keramische laag in combinatie met de metalen buitenkant van de ovenschalen voor een goede warmteverspreiding, zodat alles in de ovenschaal even warm wordt.
  • De keramische laag kan tevens beter hitte verdragen, tot 450 graden waardoor het koken met keramische pannen en ovenschalen duurzamer is.
  • De keramische ovenschalen van Kitchen&More zijn PFOA vrij. Dit betekend dat je gezond kunt koken zonder dat je bang hoeft te zijn voor giftige stoffen (zoals PFOA) die vrij kunnen komen bij oververhitting.
  • Een heel ander voordeel van onze ovenschalen is dat de handvaten afneembaar zijn. De handvaten zijn van siliconen, dit pakt erg fijn beet maar ze kunnen niet in de oven. Doordat de handvaten afneembaar zijn kunnen deze ovenschalen wel in de oven.

Assortiment:

Keramische ovenschalen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Los zijn ze verkrijgbaar in een klein model, een middelgroot model en een groot model.  De afmetingen zijn te lezen bij productinfo. Ook zijn ze in een set van 3 stuks te verkrijgen. Onze keramische ovenschalen zijn beschikbaar in 2 kleuren: grijs en donkerrood. 

  Kitchen&More     18-11-2013 20:16     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 3017 beoordelingen

© 2019 Kitchen&More - All Rights Reserved