checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Keukenmachine

Keukenmachine

Keukenmachine

Keukenmachines


NIEUW op de markt: betaalbare keukenmachines in verschillende hippe kleuren en modellen. Royalty Line Switzerland heeft tegenwoordig niet alleen meer pannen, maar dus ook gave keukenmachines. Royalty Line Switzerland staat voor betaalbare kwaliteit, kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Keukenmachines zijn heel fijn in de keuken, zij kunnen het zware werk zoals kloppen, kneden en mixen voor je doen.

Om te beginnen zijn er 2 modellen keukenmachines, hier onder een korte uitleg:
1. De keukenmachine met 1400 watt heeft 5 standen, inclusief pulse stand. Hiermee kan heerlijk beslag en romige sausjes worden gemaakt. Geleverd met ballonhaak, deeghaak en klopper en een grote RVS mengkom van 5 liter.
2. De keukenmachine 3-in-1 met 1600 watt, deze keukenmachine heeft zelfs 6 standen inclusief pulse stand. Met deze keukenmachine kun je alle kanten op, je kunt er namelijk niet alleen beslag , sausjes en dergelijke mee maken, maar ook heerlijke gezonde sapjes (bovenop de keukenmachine zit een sapcentrifuge met een inhoud van 1,5 liter), je eigen vlees en worst met de vleesmolen en deze keukenmachine wordt tevens geleverd met pasta benodigdheden. Natuurlijk wordt ook de mengkom van 5 liter, de deeghaak, ballonhaak en klopper meegeleverd bij deze keukenmachine. Alles wat je nodig hebt voor in de keuken, en dan ook nog eens betaalbaar!

De keukenmachines zijn beschikbaar in 4 hippe kleuren, namelijk roze, rood, zilver of zwart. Voor ieder wat wils.

Zoek je dus een goedkope keukenmachine? Kijk dan bij Kitchen&More voor deze 2 speciale modellen keukenmachines met 1400 watt en 1600 watt. 
  Kitchen&more     10-08-2015 07:25     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Demirel -  11-07-2016

Hallo ik wil verkopen deze machine. Graag terug bellen 0647154963

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved