checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Kitchen&More online kookwinkel

Kitchen&More online kookwinkel

Kitchen&More online kookwinkel Online Kookwinkel


Kitchen&More is de afgelopen jaren gegroeid van een keramische pannenspecialist naar een grote online kookwinkel. Het assortiment bestaat niet enkel meer uit keramische pannen en pannensets maar is uitgebreid tot servies, glaswerk, cocktail benodigdheden, funcooking, keukengerei, bestek, barbecue en nog veel meer.

De keramische pannen zijn natuurlijk nog wel zeer aanwezig in onze kookwinkel. Voor ons blijft dit een belangrijk vervangend product voor de pannen met de giftige anti-aanbak lagen (PFOA en PTFE). Let daarom goed op indien je een pan aanschaft die niet keramisch of van emaille is, maar een soort anti-aanbaklaag heeft: koop een pan die PFOA en PTFE vrij is! Alle pannen in ons assortiment zijn PFOA en PTFE vrij, er komen geen giftige stoffen vrij tijdens het koken en bakken.
Echter, in de keuken is natuurlijk veel meer nodig dan alleen een setje pannen. Goed kookgereedschap is ook zeer belangrijk. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de professionele keukenmessen zeer handig, en de keuken hulpmiddelen om het koken extra gemakkelijk en leuk te maken.
Na het koken is het uiteraard fijn om het gerecht mooi te kunnen presenteren, hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment servies, glaswerk en bestek opgenomen in de kookwinkel. Servies is verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. Vierkant, rond, wit, kleurrijk, noem maar op. Bestek is verkrijgbaar van verschillende bekende merken, onder andere Sola, Cosy&Trendy en Royalty Line Switzerland.

Ook hebben wij enkele categorieën in de kookwinkel toegevoegd die wat specifieker zijn, bijvoorbeeld groente en fruit. Hier in staan handige keukentools om groente en fruit mee te bewerken, denk bijvoorbeeld aan een uienkam of champignonsnijder. Boter, kaas en eieren bevat bijvoorbeeld leuke boterkuipjes, kaasplanken, botermesjes, eiersnijders en meer. Cocktail & Bar heeft een aantal leuke cocktail benodigdheden en cocktail sets in de aanbieding. In de categorie Pizza & Pasta is vanalles te vinden om pizza’s te kunnen maken en serveren, zoals een pizza bakplaat of een leuke pizza punt, maar ook pasta machines, droogrekken en ravioli tablets. Taarten & Cupcakes biedt alles om heerlijke zoetigheden te kunnen bakken en te kunnen serveren. Bakvormen, cupcake vormen, taartschotels en meer. Dan is er nog Tafelen & Funcooking, dit is een speciale en zeer gezellige categorie. De producten kunnen gebruikt worden bij het tafelen, zoals etagères, fondues, warmhoudplaten en meer. Funcooking is plezierig tafelen en koken tegelijk, dit kan erg goed met behulp van de zoutstenen en fondue sets.

Voor ieder wat wils in de online kookwinkel van Kitchen&More. Veel shop- en kookplezier!

Voor vragen of advies: bel, mail of chat met ons via de website.
 
 
  Kitchen&More     27-05-2015 10:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved