checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Knoflookpers

Knoflookpers

Knoflookpers Knoflook, een veel gebruikt ingrediënt in ons huishouden. Eerst in een knijptube, later uit een glazen potje, fijngehakte knoflook, eenvoudig in gebruik en voor we het wisten was het potje leeg. De knoflook pers lag ook in de la, maar dat schoonmaken van de knoflook en de pers vonden we maar niets.
 
Tot er regelmatig verse knoflook in het groente pakket zat en het glazen potje leeg was, dan ga je het toch maar gebruiken. Ondertussen ontdekt dat je knoflook tenen ook met een deel van de schil kan knijpen dus ze niet helemaal hoeft uit te pellen.
 
De knoflookpers heeft 2 stevige ronde handvaten die prettig in de hand liggen. Van de knoflook tenen haal ik alleen het kontje af en zet de tenen zo rechtop mogelijk in de pers. Het door duw gedeelte er op en de pers dicht knijpen. De knoflook komt er fijn uit en met een mesje schraap ik het van de pers.
De knoflookpers weer open en de velletjes kan ik er uit halen, met m’n vingers of met een mesje, soms komen ze mee omhoog als ik de pers open doe.
 
Voor het afwassen haal ik het gaatjes gedeelte er uit, deze is los en maakt eenvoudig schoon. Stromend water er op, afwasborstel er over en het is schoon.
 
Het mooie van deze stevige knoflook pers is dat je er ook verse gember en verse kurkuma door heen kunt knijpen, scheelt een hoop werk en met kurkuma scheelt het je gele vingers.
 

  Anneke Roubos-Luitjes     03-09-2016 14:56     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 3017 beoordelingen

© 2019 Kitchen&More - All Rights Reserved