checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Notenkraker

Notenkraker

Denk je er eigenlijk wel eens over na, hoe je een noot kraakt? Noten zijn erg gezond en een prima tussendoortje en door zelf je noten te kraken, voorkom je dat je je er aan overeet. Maar noten kraken met je handen is niet altijd prettig. Gebruik daarom een notenkraker voor dit klusje! Maar de ene is de andere niet. Een goeie notenkraker ligt plezierig in de hand, is stevig gemaakt en kraakt niet alleen kleine nootjes als hazelnoten, maar ook harde noten als walnoten en zelfs macadamia's.
 
Notenkraker De Luxe Arcos
Als het om notenkrakers gaat, is dit het zwaargewicht. Stevig gemaakt en ergonomisch ontworpen, deze notenkraker is met recht een krachtpatser. De test zit 'm in het kraken van hele walnoten en deze notenkraker kan dat prima aan. Er is nauwelijks inspanning nodig voor een perfect gekraakte noot. Ideaal dus voor degenen die weinig kracht hebben in de handen. De anti-slip op de handvaten vergroot deze eigenschap nog meer. 
Arcos is een Spaans merk dat alleen voor kwaliteit gaat. De producten zijn degelijk gemaakt en ondergaan uitgebreide tests om die kwaliteit te blijven garanderen. En dat merk je bij de De Luxe Arcos notenkraker. Het ontwerp is eenvoudig, de materiaalkeus degelijk en er zitten geen onnodige onderdelen op die snel kapot kunnen gaan. Dit is een notenkraker waar je lang plezier van zal hebben!

Notenkraker RVS
Ben je op zoek naar een prettige notenkraker om je uitzet mee te completeren of heb je een notenkraker nodig maar wil je er niet al te veel geld aan uitgeven omdat je hem toch niet erg vaak zal gebruiken? Dan is deze RVS notenkraker perfect voor jou. Deze stelt je in staat om zowel kleine als grotere noten te kraken zonder al te veel inspanning. Het is geen grote notenkraker, dus je ruimt hem makkelijk op. 
Omdat hij niet zo groot is, ligt hij niet heel makkelijk in de hand. Zeker voor degenen met grotere handen, kan dit een nadeel zijn. Ook als je een klein nootje kraakt, kan dit nog wel eens lastig zijn. Maar afgezien daarvan, is deze notenkraker prima te gebruiken en is hij stevig genoeg om ook grotere noten zonder veel moeite te kraken. Dus als je op zoek bent naar een goed geprijsde notenkraker die je alleen op speciale gelegenheden zult gebruiken, dan is dit de notenkraker voor jou.
 
Notenkraker Cosy & Trendy
Wat als eerst opvalt als je deze notenkraker ter hand neemt, is hoe licht hij is. Dit kan door sommigen als plezierig ervaren worden, maar het ontwerp is vrij 'los' en gecombineerd met een weinig stevig gevoel, zorgt dat ervoor dat noten kraken met deze notenkraker nog wel eens een uitdaging is. De notenkraker van Cosy & Trendy heeft de neiging heen en weer te schuiven op het scharnier, waardoor gladde, ronde noten niet altijd in één keer gekraakt kunnen worden. Ook heeft hij moeite met grote, stevige noten als walnoten en pecannoten. Een macadamia kraken met de notenkraker is onmogelijk. Je kan beter een hamer pakken! 
De handvaten van deze notenkraker zijn erg klein en de puntjes die voor meer grip moeten zorgen, zijn alleen maar oncomfortabel en leveren geen extra grip op. Evengoed kraakt hij noten als hazelnoten en amandelen zonder heel veel moeite, als je de noot eenmaal op de goeie plek vastpakt met de notenkraker. Dus als je niet heel vaak noten kraakt, maar het wel leuk vindt om af en toe een paar verse hazelnoten te eten, is deze notenkraker prima geschikt. Verwacht echter niet dat hij lang mee zal gaan bij meer intensief gebruik. Met name het scharnier lijkt niet heel stevig en zal sneller losschieten dan bij de zwaardere notenkrakers.
Conclusie
Een notenkraker kopen hoeft dus niet moeilijk te zijn. Stel voor jezelf vast wat je vereisten zijn en hoe vaak je een notenkraker denkt te gebruiken. Staat er standaard een schaal met noten op tafel en kraak je graag een nootje na het eten of met vrienden? Dan is de Notenkraker deluxe van Arcos de beste keuze. 
Kraak je alleen noten met Kerst en Oud en Nieuw? Dan is een goedkoper alternatief even zo goed. Doordat je hem minder vaak gebruikt, zal hij langer meegaan en op die manier ook zijn geld meer dan waard zijn. 
 

  Heleen     11-02-2016 18:24     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 3017 beoordelingen

© 2019 Kitchen&More - All Rights Reserved