checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

I.V.M drukte kan het wat langer duren

webshop keurmerk
Home / Pastaborden

Pastaborden

Pastaborden Wie houdt er nou niet van een heerlijke Italiaanse pasta? Pasta met zelf uitgekozen verse ingrediënten zoals gehakt, ui, champignons, basilicum,  je kunt het zo gek niet bedenken of het smaakt heerlijk in een pasta. Dan nog de keuze maken welke pasta je gaat bereiden: Fusilli, farfalle, penne, spaghetti? Voor ieder wat wils! Het leukste is dan om je pasta leuk te presenteren, hiervoor zijn de speciale pastaborden.

Pastaborden zijn er in vele soorten en maten. De meest bekende zijn de pastaborden met brede rand en een “kuil” of kom in het midden, maar er zijn ook pastaborden zonder brede rand. Dit zijn een soort coupe model schalen van ca. 20-25 cm doorsnede. Ook prima te gebruiken om pasta in te serveren. Neem bijvoorbeeld deze leuke set pastaborden met print.


Daarnaast zijn er nog schuine pastaborden, deze grote 30 cm borden zijn zeer stijlvol en niet alleen geschikt voor pasta. Veel restaurants serveren pasta in de schuine Anthony kommen, deze zijn er in verschillende formaten. De 29 cm Anthony kom is zeer groot, de 24 cm Anthony kom is iets bescheidener en ook geschikt voor pasta. Deze kommen zijn ook prima te gebruiken voor een gezonde maaltijdsalade natuurlijk!

De pastaborden met brede rand worden ook vaak gebruikt voor amuses of voorgerechten, soep, of risotto. Echt multifunctioneel dus en heel stijlvol. Je hebt de pastaborden met brede rand in vele soorten en kleuren. Met print, effen, zwart, wit of leuke felle kleuren! Een ruim assortiment pastaborden bij Kitchen&More en Borden&Zo.
 
    26-02-2019 11:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2021 Kitchen&More - All Rights Reserved