checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Siliconen cupcake vormen

Siliconen cupcake vormen

Siliconen cupcake vormen Silicone vormen zijn er in veel verschillende maten, vormen en kwaliteiten en je ziet ze steeds meer. Herbruikbaar, minder afval, te gebruiken zonder cupcake vorm.
Ik gebruikte papieren cupcake vormpjes maar cakejes gemaakt van onder andere havermout/havermeel komen slecht uit de papieren vormpjes. Ik las dat silicone vormen dat probleem niet hebben, dus deze aangeschaft.

Ongeacht welk soort beslag ik in de silicone vormen doe, alles laat makkelijk los. Uit de oven de cakejes kort laten afkoelen en de inhoud kan je er zo uit halen.
Ik heb ook andere silicone cake vormpjes geprobeerd en merk duidelijk verschil, de cakejes laten duidelijk makkelijk los en de andere merken vormpjes hebben vaak langer nodig om gaar te worden.

Naast voor het bakken gebruik ik de vormpjes ook als vakjes in de lunch trommels van de kinderen. Zo kunnen er meer verschillende dingen in de trommel zonder dat alles tegen elkaar gaat. Een gekookt eitje, wat nootjes of rauwkost gaat van in een silicone vormpje.

De vormpjes zijn makkelijk af te wassen en nemen geen smaken aan van wat er in heeft gezeten.
  Anneke Roubos-Luitjes     03-09-2016 09:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved