checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Bialetti
Toon Filters

Bialetti

Bialetti

In 1933 vond Alfonso Bialetti de Moka Express coffee maker uit en daaruit ontstond het Bialetti verhaal. Bialetti leert ons de kunst van koffiebereiding op een eenvoudige en natuurlijke wijze. Het is een must bij elk Italiaans gezin geworden en vandaag ook bij ons. Al meer dan 90 jaar ontwerpt Bialetti producten die dagelijks met geuren, kleuren en smaken een thuisgevoel en gezelligheid creëren. Bialetti staat voor design, heeft aandacht voor details en vereenvoudigt elke handeling in de keuken. De producten zijn al in het leven van miljoenen mensen gekomen doorheen de jaren en worden ook continu verbeterd. Het zijn iconen van Italiaans design en perfectie. Bialetti voegt extra waarde en schoonheid toe aan het dagelijkse leven in de keuken.

Het merk combineert kwaliteit, passie, expertise en betrouwbaarheid. De producten getuigen van een cultuur die op vlak van Italiaans design originaliteit en innovatie in de wereld brengt. Bialetti draagt bij tot het plezier van koffiebereiding, ontwikkelt en hernieuwt producten. Bij Bialetti geloven ze in het professionalisme van de mensen die in de groep werken. Traditie,  erkenning, kwaliteit, hoog innovatieniveau, design, breed productgamma en sociale verantwoordelijkheid: alle producten die door Bialetti Industry ontworpen worden, vloeien voort uit deze principes. 

Naast coffee makers biedt Bialetti ook potten en pannen. Al meer dan 70 jaar draagt Bialetti zijn waarden ook via het kookgereedschap uit. De potten en pannen worden ontworpen vanuit de idee dat al wat je in de keuken doet met smaak en creativiteit kan gedaan worden en vanuit het verlangen naar een gezellig leven. Het kookgereedschap is beschikbaar op de markt als “Aeternum”. Het zijn perfecte en betrouwbare producten die synoniem staan voor Italiaanse stijl en liefde voor huiselijkheid. Bialetti gebruikt traditioneel roestvrij staal en combineert het met avant-garde non-stick materialen door middel van innovatieve technologie. Tot het aanbod behoren onder meer exclusieve keramische collecties met focus op gezondheid en ecologie. Het kookgerei is niet alleen een voltreffer qua kwaliteit en design, maar biedt ook een nieuwe manier van koken.

Als je koffieliefhebber bent, zal een duik in de wereld van Bialetti uiterst aangenaam en zelfs verrijkend aanvoelen. Voor wie graag kookt met performant gereedschap zal Bialetti evenzeer interessant zijn. 

 Bialetti

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved