Wat bieden wij?

Een uitgebreid assortiment keramische pannen tegen de laagste prijzen! Al onze Royalty Line producten zijn uit voorraad leverbaar. Dus vandaag voor 15.00 uur besteld en betaald dan heb je de producten morgen al in huis! Ben je niet tevreden of is het product niet wat je had verwacht, dan kan het product uiteraard worden terug gestuurd.

De juiste pannen kopen

Als je van plan bent om pannen te kopen moet je tegenwoordig met meerdere factoren rekening houden. Bijvoorbeeld, op wat voor soort bron je kookt. Vroeger kookte men vooral op gas, maar tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van keramisch of inductie koken. Wanneer je een inductie kookplaat hebt zult je inductiepannen moeten aanschaffen welke geschikt zijn voor inductie koken. Een verkeerde pan kan zelfs schade toebrengen aan je kookplaat. De meeste pannen die wij in ons assortiment hebben zijn geschikt voor alle warmtebronnen, zowel voor gas, inductie, keramisch als elektrisch koken. Bij de pannen waar dit niet het geval is, wordt dit bij het product op de site vermeld.

Royalty Line Switzerland

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit keramische pannen van Royalty Line Switzerland. Keramische pannen zijn relatief nieuw in Nederland en bekend geworden van de televisie. De voordelen van deze keramische pannen worden in onze blog uitgebreid nader besproken. Ook zijn deze Royalty Line pannen geschikt voor inductie koken. Keramische pannen hebben wij tevens weer in verschillende soorten en maten: grillpannen, kookpannen, soeppannen, braadpannen, koekenpannen, pannenkoekenpannen, hapjespannen en wokpannen.

Kitchen&More

In onze webshop kun je de keuze maken tussen pannensets of losse pannen. Ga je net op kamers of zijn je pannen toe aan vervanging kun je bij ons terecht voor de mooiste en meest uitgebreide pannensets tegen spotprijzen. Één van de meest verkochte producten bij ons is de Royalty Line Switzerland 16-delige pannenset, hiermee ben je in één klap voorzien in alle pannen die je nodig hebt, wij adviseren om de deksels van deze set niet in de vaatwasser te doen. Natuurlijk zijn er ook 3-delige pannensets te koop, om je pannen collectie aan te vullen. Wil je ze eerst even uitproberen kun je uiteraard ook een losse pan kopen! De koekenpannen, hapjespannen, pannenkoekenpannen, soeppannen, braadpannen, kookpannen, grilpannen, steengrilplaten en wokpannen zijn namelijk ook los verkrijgbaar bij Kitchen&More.

Tajine

Ook ons assortiment Tajine neemt steeds meer toe. De tajine kun je gebruiken voor marokaanse gerechten, en is in de oven als wel op het gast te gebruiken. Voor instructies over deze tajine zie onze blog, wij raden aan voordat je een tajien kopen gaat om dit zorgvuldig te lezen.

Kwaliteitspannen tegen een betaalbare prijs koop je dus bij Kitchen&More