checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Amuse & Tapas / Mini pannetjes
Toon Filters

Mini pannetjes

Mini Pannetjes

Heb je warme tapas die je direct van het vuur of uit de oven wilt serveren? Doe dan origineel en serveer ze in een mini pannetje! Elke gast krijgt zijn of haar gerecht in individuele porties geserveerd en tilt zelf het dekseltje van de pan. Zo wordt tapas eten met recht een belevenis! De mini pannetjes die we in ons assortiment hebben kunnen allemaal in de oven of op het fornuis en de meesten kunnen ook gewoon in de vaatwasser. Gasten entertainen is leuk, maar de keuken naderhand opruimen moet snel en efficiënt gebeuren vinden wij.

 Kleine gietijzeren pannetjes

De ovalen mini koekenpan van gietijzer heeft een afmeting van 15 x 11 cm en is geschikt voor alle warmtebronnen en kan gewoon in de oven. Het pannetje is gemaakt uit één stuk, het handvat wordt dus heet. Voorzichtig oppakken en waarschuw je gasten wanneer je het pannetje op tafel zet. Gietijzer houdt warmte erg goed vast en daarom blijft datgene dat je er in bereid langer warm. Was gietijzeren pannen altijd op de hand af en wrijf ze af en toe in met olijfolie. Zo blijft de pan lang mooi.

Slowcooking hoeft zich niet te beperken tot grote hoeveelheden. De mini braadpan van gietijzer is een goed voorbeeld dat je ook in het klein kunt stoven. Het pannetje is gemaakt van gietijzer en is groot genoeg voor één portie. Het pannetje is ook geschikt voor inductie. Tapas eten in wintersferen wordt op deze manier nog gezelliger!
 

Klein Pannetje

Een klein pannetje is een uiterst veelzijdig keukengereedschap, ideaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden voedsel. Dit type pan is perfect voor het koken van eenpersoonsgerechten of voor het bereiden van specifieke ingrediënten zoals sauzen en dressings. Kleinere pannetjes zijn ook uitstekend geschikt voor taken zoals het smelten van boter of chocolade, waarbij precisie en controle over de warmte cruciaal zijn. Ze nemen weinig ruimte in op het fornuis en in de keukenkast, wat ze bijzonder geschikt maakt voor kleinere keukens of voor mensen die efficiënt willen koken zonder veel afwas.

Deze pannetjes zijn vaak gemaakt van materialen zoals roestvrij staal, aluminium of zelfs keramiek, afhankelijk van het specifieke gebruik. Sommige kleinere pannetjes zijn ook voorzien van een antiaanbaklaag, wat ideaal is voor het koken van delicate gerechten die gemakkelijk aan de pan kunnen blijven plakken. Door hun compacte formaat zijn deze pannetjes ook perfect voor het serveren van gerechten direct aan tafel, waardoor ze een praktische en stijlvolle keuze zijn voor zowel het koken als het presenteren van voedsel.

Mini Braadpannetjes

Mini braadpannetjes zijn charmante, kleine versies van traditionele braadpannen en zijn een uitstekende aanvulling op elke keuken. Ze zijn ideaal voor het bereiden en serveren van individuele porties, wat ze perfect maakt voor een gepersonaliseerde eetervaring. Deze pannetjes worden vaak gebruikt voor het bereiden van mini-casseroles, gebakken eieren, of kleine stoofschotels. Door hun robuuste ontwerp, meestal gemaakt van gietijzer of zwaar gecoat staal, behouden ze uitstekend warmte, wat zorgt voor een gelijkmatige garing en een heerlijk resultaat.

Mini braadpannetjes zijn ook zeer geschikt voor presentatie doeleinden. Ze kunnen rechtstreeks van de oven naar de tafel worden gebracht, wat bijdraagt aan een elegante en georganiseerde maaltijdpresentatie. Bovendien zijn ze beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen, wat ze een lust voor het oog maakt bij elk diner of bijeenkomst. Omdat ze zo veelzijdig zijn, zijn mini braadpannetjes niet alleen beperkt tot het koken; ze kunnen ook gebruikt worden voor het bewaren van kruiden, als serveerschaaltjes voor dips, of zelfs voor het organiseren van ingrediënten tijdens het voorbereiden van maaltijden.

Kleine Stoofpannetjes

Kleine stoofpannetjes zijn ideaal voor het langzaam koken van sauzen, soepen en stoofschotels op een schaal die perfect is voor kleinere huishoudens of individuele maaltijden. Deze pannetjes zijn ontworpen om de warmte langzaam en gelijkmatig te verdelen, wat essentieel is voor het sudderen van gerechten waarbij de smaken zich over tijd moeten ontwikkelen. Vaak gemaakt van materialen zoals gietijzer of zwaar geëmailleerd staal, bieden kleine stoofpannetjes een duurzame oplossing voor dagelijks koken.

Door hun compacte formaat zijn kleine stoofpannetjes bijzonder geschikt voor gebruik op kleinere kookoppervlakken of in ovens. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en op te bergen, wat ze ideaal maakt voor keukens met beperkte opbergruimte. Ondanks hun kleine formaat bieden deze pannetjes dezelfde voordelen als hun grotere tegenhangers: ze houden uitstekend warmte vast en zorgen voor een consistente kookervaring. Het gebruik van een klein stoofpannetje kan een heerlijke en zorgeloze manier zijn om gevarieerde gerechten te bereiden, van risotto tot kleine porties chili, terwijl het tegelijkertijd energie-efficiëntie en gemak bevordert.


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved