checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Amuse & Tapas / Mini pannetjes
Toon Filters

Mini pannetjes

Mini Pannetjes

Heb je warme tapas die je direct van het vuur of uit de oven wilt serveren? Doe dan origineel en serveer ze in een mini pannetje! Elke gast krijgt zijn of haar gerecht in individuele porties geserveerd en tilt zelf het dekseltje van de pan. Zo wordt tapas eten met recht een belevenis! De mini pannetjes die we in ons assortiment hebben kunnen allemaal in de oven of op het fornuis en de meesten kunnen ook gewoon in de vaatwasser. Gasten entertainen is leuk, maar de keuken naderhand opruimen moet snel en efficiënt gebeuren vinden wij.

 Kleine gietijzeren pannetjes

De ovalen mini koekenpan van gietijzer heeft een afmeting van 15 x 11 cm en is geschikt voor alle warmtebronnen en kan gewoon in de oven. Het pannetje is gemaakt uit één stuk, het handvat wordt dus heet. Voorzichtig oppakken en waarschuw je gasten wanneer je het pannetje op tafel zet. Gietijzer houdt warmte erg goed vast en daarom blijft datgene dat je er in bereid langer warm. Was gietijzeren pannen altijd op de hand af en wrijf ze af en toe in met olijfolie. Zo blijft de pan lang mooi.

Slowcooking hoeft zich niet te beperken tot grote hoeveelheden. De mini braadpan van gietijzer is een goed voorbeeld dat je ook in het klein kunt stoven. Het pannetje is gemaakt van gietijzer en is groot genoeg voor één portie. Het pannetje is ook geschikt voor inductie. Tapas eten in wintersferen wordt op deze manier nog gezelliger!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved