checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Braadpannen / Braadpan 20cm
Toon Filters

Braadpan 20cm

Braadpan 20 cm 

Je eten laten stoven, sudderen of braden kan allemaal in een goede braadpan. Zulke pannen worden ook wel stoofpannen genoemd. Een goede braadpan is gemaakt van ovenbestendig materiaal en de beste braadpannen zijn ook geschikt voor inductie. Bij Kitchen&More vind je een uitgekiende selectie kleine braadpannen met een doorsnee van 20 cm. Dit betekent dat ze een inhoud hebben van 1,4 liter wat groot genoeg is voor een stoofpot voor één of twee personen. Zoek je een braadpan van iets groter formaat, kijk dan eens bij de braadpannen van 22 cm doorsnee. Deze hebben een inhoud van 2 liter, een mooi formaat voor twee of drie personen. 

Materiaal Braadpan

Braadpannen kunnen van verschillend materiaal gemaakt worden. Denk aan RVS, emaille, gietijzer of keramiek. Maar ook aluminium komt voor. Vaak hebben deze braadpannen dan een keramische binnenlaag. Al onze braadpannen van 22 cm zijn geschikt voor zowel de oven als inductie. Behalve de RVS braadpannen, raden wij aan om de overige materialen met de hand af te wassen voor lang plezier en behoud van de kookprestaties. 

Gietijzeren Braadpan

De gietijzeren braadpan is waarschijnlijk de meest bekend soort braadpan. Men associeert gietijzer met langzaam sudderen en oerdegelijke pannen die een leven lang mee kunnen gaan. Gietijzer houdt de warmte lang vast en het kookvocht druppelt vanaf het deksel terug in het gerecht zodat je vlees of stoofschotel heerlijk sappig en smakelijk blijft. Kies voor een gietijzeren braadpan als je die eigenschappen heel belangrijk vindt en je het niet erg vindt dat je hem op de hand moet afwassen, maar dat gietijzeren braadpannen zwaar zijn. 

Beste Braadpan 20 cm Kopen

Bij Kitchen&More vind je de beste braadpannen die er momenteel te krijgen zijn, tegen zeer scherpe prijzen. Zo hebben we standaard in ons assortiment:
  • BK
  • Cosy&Trendy
  • Greenpan
Geen van deze merken werken met giftige stoffen voor antiaanbaklaag, zodat je zonder zorgen een hele mooie én gezonde braadpan in huis zal halen! 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved