checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Braadpannen / Braadpan 22cm
Toon Filters

Braadpan 22cm

Braadpan 22 cm 

Je eten laten stoven, sudderen of braden kan allemaal in een goede braadpan. Zulke pannen worden ook wel stoofpannen genoemd. Een goede braadpan is gemaakt van ovenbestendig materiaal en de beste braadpannen zijn ook geschikt voor inductie. Bij Kitchen&More vind je een uitgekiende selectie kleinere braadpannen met een doorsnee van 22 cm. Dit betekent dat ze een inhoud hebben van 2 liter wat groot genoeg is voor een stoofpot voor twee of drie personen personen. Zoek je een braadpan van iets groter formaat, kijk dan eens bij de braadpannen van 24 cm doorsnee. Deze hebben een inhoud van 2,5 liter, een mooi formaat voor vier personen. 

Materiaal Braadpan

Braadpannen kunnen van verschillend materiaal gemaakt worden. Bijvoorbeeld van RVS, emaille, gietijzer of keramiek. Maar ook aluminium komt voor. Vaak hebben deze braadpannen dan een gezonde keramische binnenlaag. Al onze braadpannen van 24 cm zijn geschikt voor zowel de oven als inductie. Wij raden aan om braadpannen van alle materialen behalve RVS, met de hand af te wassen voor lang plezier en behoud van de kookprestaties. 

Braadpan van Geëmailleerd staal

De geëmailleerde braadpan is waarschijnlijk de meest nostalgische soort braadpan. Men associeert geëmailleerde braadpannen met vroeger omdat veel mensen dit soort braadpannen in huis hadden en daar de gehaktballen in braadde. Kenmerkend voor geëmailleerde braadpannen is de binnenlaag die van nature antiaanbak is. Ook zijn deze braadpannen minder zwaar dan de gietijzeren braadpannen en daarom beter te hanteren wanneer je hem wilt verplaatsen of afwassen. Ook kunnen geëmailleerde braadpannen in de oven. Hele praktische all-rounders dus!

Beste Braadpan 22 cm Kopen

Bij Kitchen&More vind je de beste braadpannen die er momenteel te krijgen zijn, tegen zeer scherpe prijzen. Zo hebben we standaard in ons assortiment:
  • BK
  • Cosy&Trendy
  • Sola Fair Cooking
Geen van deze merken werken met giftige stoffen voor antiaanbaklaag, zodat je zonder zorgen een hele mooie én gezonde braadpan in huis zal halen! 
 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved