checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Hapjespannen / Hapjespan 24cm
Toon Filters

Hapjespan 24cmBezig met laden...

Hapjespan 24 cm Inductie

Niets is veelzijdiger dan een hapjespan! Je bereid er heel makkelijk bijvoorbeeld risotto, paella, pastasauzen of snelle stoofgerechten in. Je gebruikt hem veelal voor snelle bereidingen, maar je kunt hem ook gebruiken om heerlijk in te stoven. De meeste hapjespannen hebben een deksel, dus als je hem ook wilt gebruiken om te stoven, kies dan een model met deksel. Zo gaat er geen hitte verloren en blijft je gerecht sappig en smakelijk. 

We hebben verschillende formaten hapjespannen in ons assortiment. Dus of je nu alleen voor jezelf kookt of graag voor een groter gezelschap in de keuken staat: wij hebben de hapjespan die het beste bij jouw voorkeur past! 

Soorten Hapjespannen

In ons assortiment vind je hapjespannen met en zonder deksel. Daarnaast hebben hapjes pannen een steel, twee handvaten of een steel en handvat. Een hapjespan verschilt van een koekenpan vanwege de hoge rand. Hierdoor is een hapjespan ideaal om sauzen in te bereiden omdat het niet over de rand knoeit. Ook kun je in een hapjespan heel makkelijk lekkere eenpansgerechten in bewaren. Hoewel er dus veel overeenkomsten zijn tussen een hapjespan en een koekenpan, zijn er ook duidelijke verschillen. Je kunt een hapjespan beter vergelijken met een braadpan met meer functionaliteiten. Sommige hapjespannen zijn ook geschikt voor de oven - let hier op in de beschrijving - en daarom extra handig als je klein behuisd bent en weinig opbergruimte hebt of als je gewoonweg niet veel pannen wilt hebben. 

Welk formaat hapjespan heb ik nodig?

Zoek je een hapjespan maar weet je niet zeker welk formaat je nodig hebt? Wij helpen je hier graag een handje. De meest gangbare formaten zijn die van 24 cm en 28 cm. Dit zijn de afmetingen voor 3 tot 4 personen. Om je een idee te geven van formaat vind je hieronder een handig overzicht:
  • Hapjespannen van 24 cm ø: voor 2 personen
  • Hapjespannen van 26 cm ø: voor 3 personen
  • Hapjespannen van 28 cm ø: voor 4 personen
  • Hapjespannen van 30 cm ø: voor 5 personen
  • Hapjespannen van 32 cm ø: voor 6 personen of meer.
In ons assortiment vind je hapjespannen variërend in doorsnee tussen de 24 en 32 cm. 

Hapjespan 24 cm Kopen

Bij Kitchen&More hebben we een mooi assortiment aan hapjespannen van 24 cm doorsnee. Allen zijn voorzien van een dikke bodem en zijn vrij van PFOA en andere giftige stoffen. We hebben een ruime keus in merken als GreenPan, BK en Edënbërg. En als je vandaag voor 16:00 besteld, kun je er morgen al heerlijk in kokkerellen! Dat is de service van Kitchen&More!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved