checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Pannenkoeken pannen
Toon Filters

Pannenkoeken pannen

Pannenkoeken-pannen

Pannenkoekenpan kopen

Volgens opa van Jan, Jans en de kinderen is het op 29 november Sint Pannenkoek, de dag waarop er een flinke stapel pannenkoeken gebakken moet worden en iedereen elkaar een vrolijke Sint Pannenkoek toewenst. Maar als het aan ons ligt, is het elke dag Sint Pannenkoek! Pannenkoeken zijn een typisch Hollandse lekkernij en de beste pannenkoeken zijn niet te dik, maar ook niet zo dun als Franse crêpes. Lekker met spek en kaas of gewoon met stroop.

Zelf pannenkoeken bakken doe je het beste in een ruime, platte pannenkoek. Waar koekenpannen vaak een ronde rand hebben, kenmerkt een pannenkoekenpan zich in een recht opgaand randje waardoor je de pannenkoek makkelijk om kunt draaien en een mooie, strakke cirkel krijgt. Uiteraard zijn onze pannenkoeken anti-aanbak zodat je eigenlijk geen olie of boter nodig hebt bij het bakken. Maar dan bedanken we voor de giftige PFOA laag. Onze pannenkoekenpannen hebben een gezonde anti-kleef laag.

 Grote pannenkoekpan

De pannenkoekenpan Piastra van het merk Bialetti heeft een doorsnee van 28 cm. Daar maak je dus mooie, grote pannenkoeken mee. De pan kan in knalroze of retro oranje geleverd worden en heeft een zwarte binnenkant. De pannenkoekenpan is gemaakt van aluminium en daarom lichtgewicht. Ideaal voor diegenen die niet heel veel kracht in hun handen hebben, maar wel graag een pannenkoekje de lucht door laten zwieren! In de steel zit een ophang-oog. De kleinbehuisden onder ons kunnen de pan daarom gewoon aan een haak aan de plank ophangen zonder extra kastruimte in te nemen.

Pannenkoekpan geschikt voor inductie

De pannenkoekenpan Marble van het merk Royalty Line heeft een marmeren anti-aanbaklaag en een doorsnee van 24 cm en is geschikt voor inductie. De rand is laag zodat het makkelijk is om de pannenkoek snel om te draaien. De marmeren laag is mooi glad en behoeft geen extra olie of boter om in te bakken. Ook schoonmaken is een eitje: Even met een warm sopje afsponzen en hij is weer schoon. Om lang plezier te houden van deze duurzame pan, is het wel aan te bevelen hem op de hand af te wassen.


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved