checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Braadpannen / Braadpan 26cm
Toon Filters

Braadpan 26cm

Braadpan 26 cm 

Je eten laten stoven, sudderen of braden kan allemaal in een goede braadpan. Zulke pannen worden ook wel sudderpannen genoemd. Een goede braadpan is gemaakt van ovenbestendig materiaal en de beste braadpannen zijn ook geschikt voor inductie. Bij Kitchen&More vind je een ruime voorraad braadpannen met een doorsnee van 26 cm. Dit betekent dat ze een inhoud hebben van 3 liter wat groot genoeg is voor een sudderschotel voor vijf of zes personen personen. Zoek je een braadpan van iets groter formaat, kijk dan eens bij de braadpannen van 28 cm doorsnee. Deze hebben een inhoud van 4 liter, een ruim formaat voor acht personen. 

Materiaal Braadpan

Braadpannen worden gemaakt van veel verschillende soorten materialen. Bijvoorbeeld van RVS, emaille, gietijzer of keramiek. Maar ook aluminium komt voor. Deze braadpannen hebben allemaal een gezonde keramische binnenlaag en zijn ze dus vrij van PFAS en PFTE. Al onze braadpannen van 26 cm zijn geschikt voor zowel de oven als inductie. Wij raden aan om braadpannen van alle materialen behalve RVS, met de hand af te wassen voor lang plezier en behoud van de kookprestaties. 

Braadpan met Marmeren binnenlaag

Bij Kitchen&More vind je ook braadpannen met een marmeren binnenlaag. Dit materiaal geeft de pan een zeer gladde binnenkant waar extra olie of vet toevoegen helemaal overbodig is. Deze pannen zijn gemaakt van gegoten aluminium waardoor ze extreem hard zijn. De braadpan van 28 cm met marmeren coating heeft een gehar glazen deksel zodat je het kookproces nauwgezet in de gaten kunt houden. Kies dus voor een braadpan met marmeren coating als je op zoek bent naar een goed hanteerbare braadpan waarin je gezond kunt braden, stoven en koken. 

Beste Braadpan 26 cm Kopen

Bij Kitchen&More vind je een uitgekiende selectie braadpannen van 26 cm doorsnee, tegen zeer scherpe prijzen. Zo hebben we standaard deze merken in ons assortiment:
  • BK
  • Royalty Line
  • Sola
Geen van deze merken werken met giftige stoffen voor antiaanbaklaag, zodat je zonder zorgen een hele mooie én gezonde braadpan in huis zal halen! Koop daarom vandaag nog jouw braadpan van 26 cm doorsnee en je kunt er in de meeste gevallen morgen al mee aan de slag! 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved