checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Keramische koekenpan

Keramische koekenpan

Keramische koekenpan

Keramische koekenpan

Een koekenpan, eigenlijk een vreemde benaming voor deze pan. Wie koopt deze pan nu om koeken in te gaan bakken? De meeste mensen bakken vlees of bijvoorbeeld krieltjes in deze pan. Ook in het Engels noemt men deze pan een ‘frying pan’ en in het Duits een ‘bratpfanne’, deze benamingen zijn een stuk logischer. Maar, het gaat natuurlijk niet om de naam maar om de functie van deze pan!
De koekenpan is een onmisbare pan in de keuken. De koekenpan is één van de meest gebruikte pannen en is te herkennen aan zijn platte vorm met een lang handvat. In de koekenpan kunnen allerlei soorten gerechten worden bereid, van een lekker stukje vlees of krieltjes tot een gebakken eitje of een omelet.

Teflon-pannen:

Velen onder ons gebruiken waarschijnlijk nog een Tefal koekenpan. Echter, deze Tefal pannen bevatten een anti-aanbaklaag van Teflon. Bij oververhitting komt uit het Teflon een giftige stof vrij, genaamd PFOA. Deze stof kan in je eten terecht komen en dit is slecht voor je gezondheid. Vanaf 2015 is Teflon dan ook verboden. Dé vervanger bij uitstek is de keramische pan, met de gladde witte laag die niet zal loslaten. Keramische pannen hebben meerdere voordelen, maar hierop wordt nader ingegaan in de blog over de keramische pannen.

Assortiment:

Kitchen&More biedt meerdere soorten koekenpannen aan, alle koekenpannen zijn keramisch en enkele beschikken over de thermo colour technology. Deze technologie wordt beschreven in de blog van de Changing color koekenpannen.  De koekenpannen van Kitchen&More zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Hippe kleuren zoals blauw, rood, paars en lichtgroen, maar ook verkrijgbaar in het zwart. De koekenpannen zijn los verkrijgbaar en tevens in voordelige combinatie sets. 
  Kitchen&More     01-05-2014 10:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved