checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Mosselpannen
Toon Filters

Mosselpannen

Mosselpannen


Bezig met laden...

Mosselpannen Kopen

Zeg ken jij de mosselman? Elk najaar is het weer tijd voor mosselen! En nu kun je daar natuurlijk voor naar een luxe restaurant gaan en de kok en afwasser betalen voor hun moeite om zelf te kunnen genieten van deze delicatesse uit de zee. Niks mis mee! Maar met een goeie mosselpan kun je ook heel prima zelf thuis de heerlijkste mosselen bereiden.

Een mosselpan kenmerkt zich door de twee delen waaruit de pan bestaat. Het extra hoge deksel laat ruimte voor de mosselen om zich te openen tijdens het koken. Dit veroorzaakt een soort van opstuwing en de extra ruimte bovenin laat dit toe. Bij het serveren laat je ook de deksel op tafel liggen. Hier kunnen dan de lege schelpen in gedaan worden. Makkelijk opruimen!

Mosselpan geschikt voor inductie

De mosselpan Inox met een doorsnede van 18 cm van het merk Cosy&Trendy is een mooie RVS mosselpan speciaal gemaakt voor inductie. Het formaat is perfect voor 1 of 2 personen en het ontwerp is elegant en tijdloos. Uiteraard kan deze mosselpan voor inductie gewoon in de vaatwasser. Al met al een mooie pan zonder tierlantijnen en erg gebruiksvriendelijk.

Mosselpan Formaat Kiezen

Eet je graag mosselen samen met je vrienden? Dan heb je wel een paar kilo mosselen nodig. Kies dan voor de grote mosselpan wit van Cosy&Trendy met een doorsnee van 24 cm. Dit vertaalt zich in ruimte voor 4 kg mosselen. Het witte design doet modern aan en omdat hij van RVS is gemaakt kan de mosselpan prima in de vaatwasser. Maar ben je met z'n tweetjes dan is een mosselpan vn 18 cm doorsnee al ruim voldoende voor 2 kilo mosselen. Als je uit wilt pakken dan ga je voor een mosselpan van 28 cm doorsnee. Hiermee kun je gemakkelijk met z'n zessen of meer de pan leeg eten. Dus is mosselen eten voor jou iets dat je geregeld doet en voor jezelf of met z'n tweeën of maak je graag mosselen klaar voor een heel gezelschap. Dat bepaalt in hoge mate hoe groot jouw mosselpan moet zijn. Mosselen zijn ook erg lekker in paella. En laten we daar nu ook mooie paellapannen voor hebben. Dus laat dat mosselfeestje maar beginnen, jij bent er klaar voor!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved