checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Speciale pannen
Toon Filters

Speciale pannen

Speciale-pannen

Speciale pannen

Wil je eens iets bijzonders klaarmaken? Asperges, aardappelen of paella? Bij Kitchen&More vind je een ruim assortiment aan speciale pannen. Voor elk bijzonder gerecht een pan. Uiteraard heb je voor de gerechten van elke dag je fijne pannenset, maar soms is het toch wel erg handig om een specialistische pan in huis te hebben. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hoe bereid jij je aardappelen? Schillen, in blokjes snijden en dan koken in water? Heel herkenbaar en hele volksstammen doen dit zo. Maar wist je dat je aardappelen heel goed en erg lekker kunt bereiden in een aardappelpan? Bijvoorbeeld de aardappelpan van Emile Henry. De aardappelpan zet je op je fornuis en stapelt hem vol met aardappelen, groenten en eventueel kruiden. Zonder toevoeging van olie of vocht, worden de aardappelen op een lage temperatuur heerlijk zacht, met een gouden korst. Dat is nog eens aardappels maar dan anders.

Als je wel eens in Spanje op vakantie bent geweest, heb je vast wel eens paella gehad. Dit rijstgerecht met kip en garnalen is typisch Spaans en een heerlijk eenpansgerecht dat bij iedereen wel in de smaak valt. De beste paella maak je prima zelf in de stalen paella-pan van het merk Lacor. De doorsnee van 46 cm is groot genoeg voor een flinke hoeveelheid paella of een ander eenpansgerecht dat je met omscheppen bereid. Deze paella pan is geschikt voor gas en kan bijvoorbeeld ook meegenomen worden op vakantie om ook op de camping de heerlijkste gerechten te bereiden!

Elk voorjaar zijn ze er weer: asperges! Asperges bereid je het beste in een rechtopstaande pan. Hierdoor koken de dikkere onderkanten iets harder dan de dunne toppen. Het eindresultaat is een perfect gekookte asperge. De aspergepan van Cosy&Trendy is groot genoeg voor ongeveer 2,5 - 3 liter inhoud en is geschikt voor alle warmtebronnen. Er zit een handig mandje binnenin zodat je de asperges zonder ze te beschadigen makkelijk uit de pan haalt. Het glazen deksel helpt je om het kookproces in de gaten te houden.


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved