checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Steelpannen
Toon Filters

Steelpannen

Steelpannen


Bezig met laden...

Steelpannen

Steelpannen zet je in als je een lekkere saus wilt maken, snel havermout kookt of wat melk opwarmt voor een heerlijke latte. De steel zorgt ervoor dat de pannen makkelijk te hanteren zijn en dit ontwerp maakt steelpannen bij uitstek de pan voor de snelle recepten en bereidingen in de keuken. Snel een beetje boter smelten om zo vanuit de pan in de keukenmachine te laten lopen voor die lekkere Hollandaise saus.

De sauspan van Royalty Line heeft een marmeren coating zodat het niet alleen erg praktisch is, maar ook nog eens vrij van giftige stoffen zoals PFOA. Multi-inzetbaar en mooi om te zien. Deze steelpan mag niet ontbreken in je keuken. 

Kleine steelpan 16 cm

Een goeie steelpan, daar kun je er niet genoeg van hebben. De steelpan met marmeren coating van Royalty Line heeft een doorsnee van 16 cm en is daarmee kleiner dan een reguliere steelpan. Dit formaat is ideaal voor de kleinere klusjes in de keuken. Soms hoef je niet een hele pan melk op te warmen of heb je maar een klein beetje soep dat gekookt moet worden. Zonde om daar een grote pan voor te pakken. De marmeren coating kleeft niet, dus al met al is dit de perfecte pan voor de kleine klusjes.


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved