checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Pannen / Pannen Series / Greenpan Pannen Series
Toon Filters

Greenpan Pannen Series

Greenpan Pannen

Met een Greenpan heb je een echt duurzame en innovatieve pan in handen. Greenpan staat bekend om zijn gezonde pannen die vrij zijn van ouderwetse antikleeflagen met PFAS of PFTE. De van oorsprong Belgische pan is bekleed met Thermolon, een antiaanbaklaag met een afgeleide van zand als basisgrondstof. Sinds 2007 zijn deze pannen verder ontwikkeld en uitgebreid en zijn er inmiddels veel verschillende Greenpan lijnen en soorten pannen te krijgen. Voor elk wat wils, dus! 

Greenpan Keramische Laag

Zoek je de beste keramische antiaanbaklaag op de markt? GreenPan heeft hem! De coting is door de jaren heen steeds meer verbeterd en inmiddels zijn we toe aan de vijfde generatie. De antiaanbaklaag wordt steeds geperfectioneerd zodat jij altijd de beste kwaliteit in huis haalt! 

Greenpan Pannenseries

Bij Kitchen&More kun je kiezen uit maar liefst twaalf verschillende GreenPan lijnen. Elk met hun bijzondere kenmerken en gebruik. Van klassiek tot modern en tot gekleurd tot inktzwart. Aan stijl en kleur zal het niet liggen als je op zoek bent naar je nieuwe favoriete GreenPan. Zo zijn er inmiddels naast de welbekende koekenpannen ook kookpannen, hapjespannen, grillpannen en zelfs pannenkoekpannen te krijgen van dit bekende merk. 

GreenPan Kopen

Bij Kitchen&More vind je dus een mooi assortiment GreenPan pannen, allemaal voor zeer scherpe prijzen. Bestel vandaag en je hebt je lievelingspan morgen al in huis, klaar om gezond mee te koken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens de GreenChef Diamond lijn en kies voor gezonde én duurzame pannen!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved