Keukengerei kopen

Je keuken inrichten of je collectie keukenspullen aanvullen? Bij Kitchen&More bent u aan het goede adres, want naast keukenmessen, pannensets, besteksets en servies bieden wij ook keukengerei aan. In de volksmond ook wel ‘multi tools’ genoemd. Wij bieden een aantal handige producten qua keukengerei aan, waaronder asperge schillers, keukenraspen en multiraspen. Altijd handig om in de keuken te hebben, maar ook leuk om als cadeau weg te geven!

Bestel je vandaag voor 15.00 uur, dan worden de producten morgen al geleverd! Ben je niet tevreden of is het product niet wat je had verwacht, dan kan het product uiteraard worden geretourneerd.

Koken met gemak

Met onze kookgerei wordt het koken een stuk gemakkelijker. Een aspergeschiller bijvoorbeeld maakt het bereiden van asperges een stuk aangenamer. Ook de keukenraspen en multiraspen zijn erg handig, zij maken uw groente en fruit in een handomdraai klaar in uw gewenste formaat of vorm. Tevens is de keukenrasp 5-in-1 voorzien van een handige opvangbak! De knoflook- kruiden- groentehakker is vooral zeer handig om kleine producten nóg fijner te maken. Ideaal om te verwerken in een gerecht zodat je geen uren meer hoeft te gaan snijden. Voor een handig overzicht van ons assortiment neem gerust een kijkje bij ‘Keukengerei’.

Is je eigen keuken al compleet, maar gaat een familielid of een vriend verhuizen of is jarig? Indien je een leuk, handig én praktisch geschenk wilt geven, kun je gaan voor één van de keuken- of multiraspen! 

Onze keukengerei bestaat voor een groot deel uit producten van het merk Enrico, Cosy&Trendy en Chefn'. Dit zijn producten van hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar. Niet betalen voor het bekende merk van de televisie (zoals de Slicer Dicer), maar voor de kwaliteit van het product. Dit past goed binnen ons motto: affordable quality!