checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

PureestamperBezig met laden...

Pureestamper

Wie kent hem niet, die lange steel met gedraaide RVS draden of een plaatje met gaten om snel even wat aardappelen te pureren? Dit is een keuken accessoire bij uitstek die iedereen wel in huis heeft. Een goeie pureestamper is zeer stevig gemaakt, kan dus tegen een stootje en kan ook gewoon in de vaatwasser schoongemaakt worden. Bij Kitchen&More hebben we een leuke collectie pureestampers, die allemaal aan bovenstaande kwaliteitseisen voldoen. 

Wanneer je een pureestamper wilt kopen, moet je er als eerste op letten dat hij een stevig handvat heeft. Hij moet goed in de hand liggen en gemakkelijk te hanteren zijn. Ook moet hij tegen een stootje kunnen, want je vraagt nogal wat van een pureestamper. De klusjes die hij moet klaren zouden met een vork totaal mislukken en de vork zou er waarschijnlijk onder sneuvelen. Een pureestamper doet al het grove en stevige stampwerk voor je. 

Pureestamper RVS

Kies voor roestvrij staal materiaal wanneer je een pureestamper koopt. Dit materiaal is zeer onderhoudsarm en zal lang mee gaan. RVS staat er om bekend dat de meest duurzame keuken hulpmiddelen hiervan gemaakt zijn, simpelweg omdat het het langst mee gaat en goed schoon te maken is. 

Een combinatie met stevig kunststof is ook een goeie keuze in een pureestamper. Hierdoor is hij lichter en evengoed goed te gebruiken. Veel mensen kiezen voor kunststof om in de caravan te bewaren bijvoorbeeld, vanwege het feit dat het een lichgewicht materiaal is. 

Pureestamper Tips

Een pureestamper hoef je niet alleen te gebruiken om aardappels tot puree te verwerken. Ook stamppot of zelfs peutervoeding kun je met een pureestamper door elkaar stampen. Leuke tip: dip de onderkant van je pureestamper in gesmolten chocolade en maak een chocoladeprint op je dessertbord als leuke decoratie voor je dessert of gebak! 

Pureestamper Kopen

Ben je dus op zoek naar een goeie pureestamper of raviolivorm? Dan ben je bij Kitchen&More aan het juiste adres! In onze webshop vind je een keur aan keukenhulpmiddelen, bakgerei en bakvormen om maar een paar dingen te noemen. Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment en gaan voor de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem gerust contact met ons op, we denken en zoeken graag met je mee! Dat is service van Kitchen&More.


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved