checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

VlamverdelerBezig met laden...
Sale
Vlamverdeler 21 cm
22 Reviews

€10,95

€8,95

add to cart

Vlamverdeler Kopen

Wanneer je een pan lang op het vuur wilt laten staan pruttelen, is het een goed idee om een vlamverdeler te gebruiken. Dit zorgt er voor dat de hitte gelijkmatiger verdeeld wordt, zodat de inhoud van de pan niet verbrandt, maar langzaam kan garen. Een valmverdeler plaats je op het pitje en het ontwerp er van zorgt er voor dat de vlammen dus letterlijk 'verdeeld' worden en zo de hitte zich ook niet op één punt concentreert. Goeie vlamverdelers zijn gemaakt van RVS en zijn stabiel. Je moet er immers een pan met hete inhoud op kunnen zetten. Ze hebben een universeel ontwerp zodat ze op vrijwel alle vormen en maten gaspitten passen. 

Vlamverdeler Tajine

Waar een vlamverdeler met name erg goed voor is, is onder een tajine. Deze Marokkaanse stoofpan moet normaliter in de oven om langzaam te kunnen sudderen. Maar als je geen oven hebt of je hebt een kleine oven en de tajine past er vanwege zijn vorm niet in, dan gebruik je een vlamverdeler om de tajine op je gasfornuis zijn heerlijke sudderwerk te laten doen. 

Vlamverdeler Gasfornuis

De vlamverdelers die wij in ons assortiment hebben, zijn specifiek bedoeld voor gebruik op een gasfornuis. Wanneer je een inductie kookplaat hebt, moet je daar een ander soort hitteverdeler voor aanschaffen. Check in zo'n geval bij de leverancier van jouw inductie kookplaat welk hulpmiddel je hiervoor het beste kunt aanschaffen. Bij ons kun je in ieder geval een inductie adapter kopen die op de meeste kookplaten geschikt is. 

Vlamverdeler bij Kitchen&More

Wil je een vlamverdeler kopen? Of een warmhoudbak? Voor heel veel handige keukenhulpmiddelen moet je gewoon bij Kitchen&More zijn. Ons uitgebreide assortiment zal je verbazen en als je vandaag bestelt, heb je het in de meeste gevallen morgen al in huis! Dus kijk gerust even rond en als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via de chat. Wel zo makkelijk!


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved