checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Keukengerei & Bakken / Keuken accessoires
Toon Filters

Keuken accessoires

Keukenaccessoires

Een keuken is pas af met de juiste keukenaccessoires. Vaak is dit een ondergewaardeerde categorie omdat men veel aandacht aan grote keukenaankopen als een pannenset of een serviesset besteedt. Maar handige en vooral kwalitatief degelijke keukenaccessoires maken de keuken af en geven de keukenprins(-es) net even meer armslag en een prettig gevoel in de keuken. Niks staat in de weg, je kunt overal goed bij en het goed opruimen en je kunt datgene dat je maakt voor vrienden en familie goed presenteren. Ook niet geheel onbelangrijk!

Neem nou het mooie, houten bordenrek van Cosy&Trendy. Een prachtig eenvoudig ontwerp dat wat Scandinavisch aan doet. Helemaal van deze tijd! Het scheelt ruimte in je kast, want je zet de borden naast elkaar neer zodat je er goed bij kunt. Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Of wat denk je van een mooi olie- en azijnstel? Vaak koop je olijfolie en azijn in flesjes die je niet per sé zo op je eettafel neer zou willen zetten. Het ziet er dan een beetje rommelig en niet echt uitnodigend uit. Maar een goeie olijfolie en een smakelijke azijn verdienen een mooie presentatie. Schenk het over in een olie- en azijnstel dat je makkelijk wegpakt en mooi op elke tafel staat.

En drink je graag een goed glas wijn? Dan ben je in het juiste gezelschap! Maar een goeie wijn verdient ook een bijpassend glas. En dat mooie wijnglas wil je ook veilig weg kunnen zetten. Je zorgt er tenslotte ook voor dat ze goed opgepoetst weer de kast in gaan. Dan is een glazenrek voor wijnglazen echt een uitkomst. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je glazen per ongeluk tegen elkaar tikken of een beetje rommelig in je kast weggezet worden. Je kunt je glazen heel makkelijk onder een kast of plank wegschuiven waar ze niet in de weg van je andere keukenspullen staan. Een echt uitkomst.

 Dus waar kies jij voor om je keuken af te maken?


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved