checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

KeukenrolhouderBezig met laden...

Keukenrolhouder Kopen

Wanneer je een keukenrol in je keuken hebt, heeft die nog wel eens de neiging om te gaan zwerven. Dan staat hij daar, dan daar en eigenlijk nooit op een goeie plek. Overweeg dan eens om een keukenrolhouder te kopen. Hiermee geef je je keukenrol een vaste plek en kun je veel gemakkelijker velletjes keukenpapier afscheuren. Bijkomend voordeel is dat het er ook leuker uitziet op je aanrecht. 

Een keukenrolhouder zal wellicht niet bovenaan je lijst van belangrijke dingen voor je keuken staan, maar als je er eenmaal eentje hebt, zul je zien hoe handig zoiets is. Of het nou thuis in de keuken, de badkamer of zelfs in het schoollokaal of op werk is, een keukenrol bij de hand hebben is gewoon heel praktisch. En door een keukenrolhouder te gebruiken voorkom je dat je de keukenrol per ongeluk op een nat oppervlak neerzet of dat hij omvalt en volledig uitrolt. 

Keukenrolhouder Geschiedenis

Er is zowaar een beetje geschiedenis aan de nederige keukenrol want wist je dat het in 1879 is uitgevonden door twee broers in Philadephia in de Verenigde Staten die een papier productie bedrijf hadden. De geschiedenis rondom de keukenrolhouder is minder duidelijk, maar het is niet moeilijk om je voor te stellen dat zoiets niet veel later bedacht werd om een nog immer bestaand euvel op te lossen. We weten daarom ook niet hoe zoiets er in de 19e eeuw uitgezien zal hebben, maar tegenwoordig is er ruime keus in soorten keukenrolhouders. 

Keukenrolhouder Zwart

Keukenrolhouders kun je aan de muur bevestigen, neerzetten op het aanrecht of in een kastje plaatsen. Ze zijn gemaakt van aluminium, hout of RVS en komen in heel veel verschillende kleuren en vormen. Je hebt keukenrolhouders die uit een enkel voetstuk met een houder bestaan, maar ook die een speciale extra toevoeging hebben waardoor je niet per ongeluk de hele rol meetrekt als je een velletje keukenpapier wilt afscheuren. Een goeie keukenrolhouder kenmerkt zich voornamelijk in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Je wilt niet al te veel toeren uithalen om snel even iets op te nemen of te deppen. 

Keukenrolhouder Bestellen

Een keukenrolhouder is dus eigenlijk een soort van basis keukentool waarvan je je niet realiseert hoe makkelijk het is om te hebben, totdat je er eentje in huis hebt gehaald. Dus kies een mooie uit en bestel hem gauw, dan heb je hem morgen al in huis! 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved