checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

JerrycanBezig met laden...

Jerrycan Voedselveilig Kopen

Wat doet een jerrycan nou in de keuken, horen we je nu denken. Laat ons je even vertellen waarom wij vinden dat een jerrycan niet alleen erg handig is om brandstof in te bewaren, maar dat je ook voedselveilig jerrycans hebt die wel zeker een plek kunnen hebben in de keuken of daaromtrent. Een voedselveilige jerrycan is precies wat de naam doet vermoeden, het is gemaakt van degelijk kunststof en kan gebruikt worden voor het bewaren en afgieten van grote hoeveelheden saus of drinken. Sommige jerrycans hebben een handige tap zodat je hem op zijn kant neer kunt zetten en hem bijvoorbeeld op de camping kunt gebruiken als je eigen prive kraantje voor schoon water.

Voedselveilige jerrycans komen in veel verschillende maten. Bij ons vind je ze met een inhoud van 10 liter en 20 liter, met of zonder kraantje. Er zit een handig handvat aan zodat hij makkelijk mee te nemen is. Schoonmaken doe je heel eenvoudig door hem half te vullen met zeer warm water en er een klein beetje afwasmiddel in te doen. Goed schudden en daarna goed naspoelen en hij is klaar om weer gebruikt te worden. 

Jerrycan Voedselveilig Toepassingen

Jerrycans als deze zul je voornamelijk gebruiken wanneer je grote hoeveelheden saus of limonade maakt en moet overgieten. In een eetgelegenheid of bij een buffet zal een voedselveilige jerrycan dus zeker zijn nut wel hebben. Maar we noemden het al eerder, ook op de camping is zo'n jerrycan erg handig. 

En wat denk je van vloeibaar wasmiddel? De jerrycan met de tap stelt je in staat om grote hoeveelheden vloeibaar wasmiddel te bewaren en gedoseerd af te tappen, afgesteld op jouw gebruik. Zelf wasmiddel maken is erg trendy op dit moment, maar ook als je het koopt en de grote flessen te onhandig vindt om gemakkelijk uit te schenken, kun je overwegen om de inhoud over te schenken in een voedselveilig jerrycan met tap om op een makkelijke manier het wasmiddel te doseren. 

Voedselveilige Jerrycan bij Kitchen&More

Soms zijn er van die keukenhulpmiddelen als jerrycans of keukenpincetten die eigenlijk best handig zijn om in huis te hebben. Wellicht niet alleen voor de keuken, maar ook daar buiten. Dus kijk gerust even rond op onze webshop en laat je inspireren door wat mogelijk is!


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved