checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Onderzetters

Onderzetters Pannen

Als je een hete pan of ovenschaal op de tafel of het aanrecht wilt zetten, doe je dat natuurlijk niet direct op het oppervlakte. Daar doe je een onderzetter onder! Dit beschermt je tafel en geeft je pan of ovenschaal een vaste plek op tafel. Bij Kitchen&More hebben we heel veel verschillende soorten onderzetters voor dit doeleinde. 

Pannenonderzetters

Met een onderzetter bescherm je dus je tafel of aanrecht tegen hitte of vocht die van pannen of ovenschalen af kan komen. Een gloeiendhete ovenschaal direct uit de oven op je aanrecht zetten geeft gegarandeerd vlekken die je er eigenlijk niet meer uit krijgt. Hetzelfde geldt voor je tafel. Gebruik daar dus één of meerdere onderzetters voor om beschadigingen te voorkomen. Je hebt onderzetters in veel verschillende maten en materialen. Het belangrijkste is dat het materiaal hitte bestendig moet zijn en dat de afmeting groot genoeg moet zijn om een pan op te zetten. Kleine glazenonderzetters zijn dus niet afdoende omdat die niet per sé gemaakt zijn om hittebestendig te zijn. 

Onderzetters Zwart

Goeie materialen voor onderzetters zijn bijvoorbeeld hout, RVS of gietijzer. Een zwarte onderzetter gemaakt van gietijzer is iets waar je lang plezier van zult hebben omdat het een materiaal is dat erg lang meegaat, soms wel je hele leven lang! Dus qua materiaal is er veel mogelijk en bij Kitchen&More zul je zien dat je een ruime keuze hebt qua materialen voor onderzetters. 

RVS onderzetters zijn ook erg praktisch. Ook deze blijven lang mooi, zullen niet verkleuren of breken en met hun strakke ontwerp zullen ze op elke tafel passen. Kies voor twee verschillende formaten voor gewone pannen en een grote soeppan of ovenschaal. Zo grijp je nooit mis en is je tafel altijd beschermd. 

Onderzetters Kopen

Ben je dus op zoek naar onderzetters voor je pannen? Kijk dan niet verder! Bij Kitchen&More hebben we een ruim assortiment aan onderzetters voor pannen en ovenschalen. We zorgen er altijd voor dat ons assortiment voor loopt op de trends, maar ook van de beste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen is. Gecombineerd met een ijzersterke service weten we zeker dat winkelen in onze online shop een plezierige ervaring zal zijn. En heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 
 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved