checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Spatel

Spatels Kopen

Je zou denken, een spatel is een spatel is een spatel. Hoeveel verschil zit er nou werkelijk in en waarom zou ik veel moeite doen om de verschillende spatels te herkennen en waarom zou ik een leuke collectie spatels moeten hebben? Dit zijn allemaal zeer terechte vragen die we graag voor je beantwoorden. Want als er iets is waar we van overtuigd zijn, dan is het wel het nut en de noodzaak van goeie spatels in de keuken. 

Hoewel je in principe prima toe kan met slechts één spatel in je keuken, raden wij je toch aan om er meerdere in huis te halen. De ene spatel is wat steviger dan de andere en je wilt niet een zachte, siliconen spatel gebruiken om je pannenkoek mee om te draaien bijvoorbeeld. Daarom zijn er verschillende soorten spatels:

RVS spatels

Roestvrij stalen (RVS) spatels zijn ideaal voor het gebruik op de barbecue of wanneer je pizza wilt oppakken. Het zijn solide, zeer sterke spatels die lang mee zullen gaan. Je kan ze gewoon in de vaatwasser reinigen en ze kunnen tegen een stootje. Ideaal als je hardwerkende spatel, dus! Gebruik RVS spatels niet in antiaanbak pannen. Ze zullen het oppervlakte krassen en beschadigen. 

Siliconen Spatel

Siliconen spatels zijn ideaal om kommen leeg te schrapen en beslag in de vorm te dirigeren. Ze zijn flexibel en lichtgewicht. Je maakt ze schoon in de vaatwasser en geloof ons, een siliconen spatel is een echte musthave in de keuken. 

Houten Spatel

Tot slot hebben we ook houten spatels in ons assortiment. Perfect om mee te roeren in zowel hete als koude gerechten. Hout is zeer hygiënisch en duurzaam, plus ze zien er mooi uit in je keukenpot. Wel moet je ze met de hand reinigen en van tijd tot tijd met een beetje olie inwrijven. Op die manier blijven ze heel lang mooi en heb je er veel plezier van. 

Spatel bij Kitchen&More

Spatel lekker beslag in de springvorm. Het kan met de praktische en scherp geprijsde spatels bij Kitchen&More. Vandaag besteld is morgen in huis!


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved