checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Keukengerei & Bakken / Bakgerei / Poederstrooier
Toon Filters

Poederstrooier

Poederstrooier

Een poederstrooier is een handig keuken hulpmiddel om met één hand poedersuiker, cacao poeder of meel te zeven boven de kom of boven je aanrecht. Zo voorkom je klontjes en krijgt je baksel meer lucht. Ook is het handig omdat je beter kunt beheersen hoeveel bloem je bijvoorbeeld op je aanrecht strooit of hoeveel poedersuiker je over je taart wilt verdelen. Een poederstrooier mag dus niet ontbreken in je keuken! 

Helpt je kleine keukenprins of prinses je graag? Geef ze een poederstrooier om zelf het meel te zeven voor hun cupcakes of koekjes. Dit is makkelijker te hanteren voor ze en voorkomt een hoop geknoei. Zelfstandigheid en zelfverzekerdheid in de keuken zijn belangrijk om goed te leren koken en bakken. Geef ze daarom de tools die ze kunnen gebruiken om dit te ontwikkelen. 

Poederstrooier RVS

Een poederstrooier moet gemaakt zijn van stevig en duurzaam materiaal als roestvrij staal (RVS). Dit voorkomt niet alleen roesten, maar zorgt er ook voor dat de poederstrooier lang mee gaat. Schoonmaken is geen probleem, gewoon met warm water en een beetje sop goed afspoelen. 

De knijpfunctie van de poederstrooier moet ook goed schoongemaakt worden. Als hier suiker of meel in achterblijft kan dit gaan knellen en wordt het lastiger om de poederstrooier goed te kunnen gebruiken. 

Poederstrooier Porselein

Een mooie porseleinen poederstrooier is een leuk cadeau voor die foodie vriend, maar ook gewoon leuk voor eigen heb. Doe hier poedersuiker of fijne suiker in om gemakkelijk over je pannenkoeken, aardbeien of taart te kunnen strooien. 

Poederstrooier Kopen

Een poederstrooier is wat ons betreft essentieel in de keuken. Het maakt meerdere handelingen een stuk gemakkelijker en stelt ook kleine handjes in staat om mee te kunnen helpen. Samen met veel plezier in de keuken bezig zijn staat garant voor fijne herinneringen én een lekkere cake aan het eind van de bak sessie. Bij Kitchen&More vind je de beste keuken hulpmiddelen en bakgerei zoals poederstrooiers of pureestampers. Handige hulpmiddelen waar je lang plezier van zult hebben. En als je vandaag besteld, wordt het binnen twee werkdagen verstuurd! 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved