checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Keukengerei & Bakken / Bakgerei / Keukenweegschaal
Toon Filters

Keukenweegschaal

Keukenweegschaal Kopen

Koop een goeie keukenweegschaal om je ingrediënten precies en gemakkelijk af te kunnen wegen. Ben je op zoek naar een nieuwe keukenweegschaal? Bij Kitchen&More heb je volop keuze uit zowel digitale als analoge keukenweegschalen. Het is erg handig om er eentje in de keuken te hebben voor het wegen van meel, suiker, boter of andere producten wanneer je lekker aan het bakken of kokkerellen bent. 

Een goeie keukenweegschaal laat duidelijk het gewicht in grammen zien, het liefst op de enkele gram nauwkeurig. Maar je zou ook moeten kunnen switchen naar bijvoorbeeld ounces, fluid ounces of pounds wanneer je bijvoorbeeld een recept uit Amerika of Engeland aan het maken bent. Daar hanteren ze immers andere gewichtseenheden als wij. 

Wat voor keukenweegschaal je kiest is afhankelijk van de ruimte die je in je keukenkastjes hebt. Een mooie retro weegschaal ziet er prachtig uit, maar als je kleinbehuisd bent is dat misschien niet heel praktisch. Een platte versie is dan beter op te ruimen. Ook is het handig als een keukenweegschaal zich zelf uitschakelt. Dit is niet heel essentieel voor het gebruiksgemak, maar scheelt wel in de levensduur van de batterij. 

Keukenweegschaal Retro

Een keukenweegschaal hoeft niet alleen praktisch te zijn. Een mooie weegschaal als standaard met een afneembare kom staat erg mooi op je aanrecht en als je hem niet gebruikt, kun je hem vullen met wat decoratie om het zo een eye catcher te maken in je keuken of op de eettafel. Een retro weegschaal klinkt misschien ouderswets maar ze zijn erg handig in gebruik. Ook zijn ze vaak volledig analoog zodat je geen gedoe hebt met batterijen of circuitjes die het uiteindelijk begeven. De wijzer geeft aan wat het gewicht is en de kom neem je er vervolgens van af om leeg te schenken in je mengkom of keukenmachine. 

Keukenmachine Digitaal

Een nadeel van een retro keukenweegschaal is dat het soms lastig kan zijn om precies af te lezen hoe zwaar iets is. En voor kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld een enkele eetlepel, zijn ze totaal ongeschikt. Een digitale keukenweegschaal is dan beter omdat die in staat is om heel nauwkeurig te wegen. 

Keukenweegschaal bij Kitchen&More

Welke keukenweegschaal ook jouw voorkeur heeft, wij hebben een mooie selectie voor je. En ook voor kookwekkers en ander keukengerei ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren snel, staan je graag te woord bij vragen en gaan voor niets minder dan de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen! 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved