checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Stoommandje

Bamboe Stomer


Het stomen van groentegerechten wordt tegenwoordig beschouwd als één van de beste manieren om de smaak en de kwaliteit van de groente te conserveren. Deze uit Azië afkomstige overgewaaide gaartechniek heeft ook in Nederland vele ogen geopend. Bij XXLhoreca bestel je mooie bamboe stoommandjes in de diametermaten 15 en 25cm. Door je voedingswaren te stomen, behoud je zo veel mogelijk vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Het is dus een hele gezonde manier om je eten te bereiden. Alles om je eten te bereiden met stoom vind je bij Kitchen&More. Uiteraard hebben we stoompannen, maar ook deze mooie bamboe stomers, perfect voor heerlijke Aziatische gerechten! 

Bamboe Stomer Kopen


Bij Kitchen&More vind je een uitgebreid assortiment om je eten op gezonde manieren te bereiden. Van ruime woks tot mooie stoompannen en bamboe stomers. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het wel. Wij vinden het belangrijk om deze keuze aan te bieden om zo het plezier dat jij in de keuken hebt, flink te vergroten. Want met de juiste hulpmiddelen wordt elke keukenklus een fluitje van een cent. En meer plezier in de keuken, vertaalt zich naar lekkere gerechten en de beste baksels. Dat is iets waar wij graag aan meewerken. Dus de volgende keer dat je dim sum wilt maken, koop dan een bamboe stomer bij Kichten&More!

Bamboe Stomer Bestellen


Heb je de juiste bamboe stomer of bananenhouder gevonden? Bestel hem dan gauw! Vandaag besteld = Morgen in huis. Dat is de service waar wij naar streven. Dat betekent dat wij er alles aan willen doen om jou de beste service te geven. We zijn ruimschoots en gemakkelijk te bereiken via de telefoon, live chat of het contact formulier. Ook vinden wij het belangrijk dat onze webshop gemakkelijk te navigeren is. Mocht je hier nog tips voor hebben, dan horen wij dat ook graag. Al met al streven we naar een goede en langdurige relatie met onze klanten. En dat begint bij service zoals je die gewend bent van Kitchen&More! 
 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved