checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Keukengerei & Bakken / Keuken accessoires / Olie en azijnstel
Toon Filters

Olie en azijnstel

Olie en azijn stel

Een olie- en azijnstel mag eigenlijk niet ontbreken op je tafel. Net als peper en zout geven olijfolie en goeie azijn je gerechten net dat beetje extra. En in plaats van de hele fles op tafel te zetten (lelijk!) gebruik je een mooie olie- en azijnstel.

Olie en azijn zijn klassieke smaakmakers en mogen daarom niet ontbreken in je keuken en op je tafel. Kies daarom altijd voor een goeie kwaliteit olijfolie en azijn, eventueel met extra smaak als citroen, chilipepers of rozemarijn, om je maaltijden verder te verfijnen. Om die olie en azijn op een mooie manier op de tafel neer te kunnen zetten, gebruik je een olie- en azijnstel. Dit setje is specifiek bedacht en ontworpen om dus olie en azijn uit te kunnen schenken in een beheerste vorm. Je wilt natuurlijk geen grote plas azijn over je salade! De schenktuit stelt je in staat om precies te kunnen schenken en afmeten hoeveel je wilt doseren. 

Olie- en Azijnstel Glas

Glas of porselein zijn de meest gebruikte materialen voor een olie- en azijnstel. Voordelen van deze materialen zijn dat het geen geurtjes opneemt of afgeeft, gemakkelijk schoon te maken is en er mooi en tijdloos uitziet. Als je deze flesjes dan ook nog in een houder zet, is het plaatje compleet. Zo kun je het stel gemakkelijk op de tafel zetten of verplaatsen bijvoorbeeld mee naar buiten wanneer je een barbecue hebt. 

Olie- en Azijnstel met Zout en Peper

Helemaal handig is het setje waar je ook zout en peper bij kunt zetten. Zo ben je in één keer helemaal compleet. Het strakke ontwerp is tijdloos en praktisch. Het zal op elke tafel goed staan. Dit soort setjes zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Tip: geef er een goeie olijfolie of een paar bijzondere azijnen bij om het compleet te maken! 

Olie- en Azijnstel Kopen

Dus zoek je een mooi olie- en azijnstel? Of heb je onderzetters nodig om je tafel verder te kunnen dekken? Bij Kitchen&More vind je dit en nog heel veel meer leuke en handige dingen voor in de keuken en daar buiten. En vandaag besteld = morgen in huis!


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved