checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Pepermolen

Pepermolen Kopen

Een goeie pepermolen kan wonderen verrichten in de smaak van je gerecht. Wanneer je met een pepermolen maalt, komen de aromatische oliën van de peperkorrels vrij, waardoor die je echte pepersmaak krijgt. Op geen enkele manier is dit te vergelijken met de saaie, stoffige smaak van voorgemalen peper die je in de supermarkt kunt krijgen. 

Bij Kitchen&More weten we hoe ontzettend lekker vers gemalen peper is op je pasta, biefstukje of zelfs over aardbeien (ja, gewoon eens proberen!). Daarom hebben we de pepermolens in ons assortiment met zorg uitgekozen zodat we jou ook heel blij kunnen maken met zo'n essentieel keukenhulpmiddel. 

Houten Pepermolen

Heel mooi zijn de houten pepermolens met hun authentieke uitstraling en heerlijk, knarsende geluid wanneer je de peperkorrels vermaalt. Een houten pepermolen staat erg mooi op tafel en het is altijd erg spectaculair wanneer je zo'n molen boven het bord houdt om lekker wat peper te malen boven de pasta carbonara. Houten pepermolens zijn er in klein en groot formaat. Voor het functioneren maakt dit geen verschil, het is dus niet wat jij het mooist vindt. 

Elektrische Pepermolen

Houd je van de smaak van versgemalen zwarte peper maar heb je de kracht niet in je handen of houd je van een moderne look? Kies dan voor een elektrische pepermolen. Even het knopje indrukken en het molentje doet automatisch wat je van de pepermolen vraagt. Gemakkelijk in gebruik en ideaal dus wanneer je last hebt van je vingergewrichten of om andere redenen niet veel kracht in je handen hebt. Een elektrische pepermolen werkt op batterijen. 

Pepermolen Cadeau

Een pepermolen is ook een erg leuk cadeau voor die foodie in je vriendenkring of voor iemand die net op zichzelf gaat wonen bijvoorbeeld. Geef er meteen een zakje lekkere peperkorrels bij om het cadeau compleet te maken. Succes gegarandeerd! 

Pepermolen bij Kitchen&More

Dus wanneer je een mooie pepermolen of pizzabakplaat zoekt, ben je bij Kitchen&More aan het juiste adres. Wij houden van lekker eten en ons assortiment is daar een weerspiegeling van. Lekker bezig in de keuken is een leuke hobby om te hebben en daarom zul je bij ons veel handige keukenhulpmiddelen tegen de scherpste prijzen vinden. En vandaag besteld = morgen in huis!


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved