checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

SchuimspaanBezig met laden...
Schuimspaan RVS
0 Reviews

€9,95

add to cart

Schuimspaan Kopen

Een schuimspaan is een handig keukenhulpmiddel dat je gebruikt om bijvoorbeeld patat of vis uit de hete olie te vissen, noedels uit kokend water te halen of heel simpel om een paar eitjes in kokend water te laten glijden. Een schuimspaan heeft een breed blad met meerdere gaatjes zodat olie of water er direct uit stroomt. Hierdoor neem je geen extra (zeer heet) water of bakvet mee uit de pan en kun je de gebakken of gekookte ingrediënten gemakkelijk op een bord of in een kom deponeren. 

Gebruik een schuimspaan dus voor veel verschillende doeleinden in de keuken. Het voordeel van dit keukenhulpmiddel zijn de lange steel en de gaatjes. Op deze manier kun je veilig te werk gaan en efficiënt koken en bereiden. Koop vandaag dus nog een nieuwe schuimspaan!

Schuimspaan Afschuimen

Waar een schuimspaan in eerste instantie voor werd gebruikt, was om het schuim dat ontstaat bij het koken van peulvruchten of trekken van bouillon, weg te scheppen. De schuim blijft op de schuimspaan liggen, het water of bouillon stroomt weer terug in de pan. Het grote oppervlak van een schuimspaan maakt dat je snel en doelgericht kunt werken. 

Schuimspaan RVS

De beste schuimspaan is gemaakt van roestvrij staal (RVS). Hierdoor kun je hem in zowel heet water als hete olie gebruiken. Lekker een visje of een paar kroketten bakken? Geen enkel probleem om ze uit de frituurolie te halen. En wat denk je van gezellig oliebollen bakken op Oudjaarsdag? Je moet er bij blijven en de oliebollen af en toe omkeren. Wat gebruik je daarvoor? Juist, een RVS schuimspaan! 

RVS staat er om bekend dat het zeer duurzaam is, lang meegaat en hygiënisch schoon te maken is. Het kan gewoon in de vaatwasser en houdt geen geurtjes of kleuren vast. Een RVS schuimspaan is dus iets waar je echt heel erg lang plezier van zult hebben. 

Schuimspaan bij Kitchen&More

Bestel vandaag dus een handige, RVS schuimspaan of een sinaasappelhouder en gebruik hem morgen al. Onze levertijden zijn zeer snel en mocht er toch iets niet helemaal naar tevredenheid zijn, dan heb je een retourrecht van maar liefst 100 dagen bij ons. 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved