checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Keukenraspen

Keukenraspen


Keukenraspen, ze komen in vele verschillende vormen. Van mandoline tot multirasp. De handige apparaten zijn beschikbaar voor diverse soorten groenten en fruit. Ze worden ontwikkeld om tijd en moeite te besparen in het snijden van groenten. Daarnaast zorgt een groentesnijder voor een mooi gelijke verdeling van de stukken of plakjes groenten die gesneden worden.
 

Kwaliteit Keukenrasp

Wanneer je gebruik maakt van groentesnijders is het haast niet meer voor te stellen hoe het is zonder groentesnijder. Het neemt veel werk af in slechts één handomdraai.
Hoogwaardig materiaalgebruik zorgt er voor dat je de groentesnijders voor een zeer lange termijn kunt gebruiken en als je de bekende A-merken snijders van Kitchen&More bestelt, dan weet je zeker dat sommige onderdelen van deze professionele groentesnijders goed te vervangen zijn.
 

Mandolines van verschillende topmerken

De beste merken en leveranciers van mandolines en groentesnijders denken na over de positie en de stabiliteit van de gebruiksvoorwerpen. Ze moeten stevig op een werkblad gepositioneerd kunnen worden en goed vast te houden zijn. Niets is vervelender dan een mandoline die men niet goed kan vasthouden of een groentesnijder die steeds wegglijdt over het werkblad. Een handige Cosy&Trendy mandoline voldoet aan al deze eisen en is bovendien volledig in RVS uitgevoerd. En als je het echt op en top wilt aanpakken, de spiraal snijder 3-in-1 van Cosy&Trendy is een stevig en multifunctionele groentesnijder voor het snijden van groenten en andere ingrediënten in leuke spiralen of slierten.
 

Keukenraspen kopen bij Kitchen&More

Zijn je raspen aan vervanging toe of wil je starten met het gebruik van groentesnijders in je keuken? Twijfel niet en shop direct bij Kitchen&More. Voor 20:00 besteld betekent dat het de volgende dag verzonden wordt en kun je gebruik maken van je nieuwe groentesnijders.
Heb je vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice helpt je graag!
Een ideaal item voor in de keuken: een keukenrasp. Deze raspen zijn er in vele soorten en maten. Je hebt raspen met opvangbak, manuele hakkers, passe vites, mandoline’s maar ook bijvoorbeeld kaasraspen. De keukenrasp is dus een heel breed begrip. Hieronder uitleg over de verschillende soorten keukenraspen uit ons assortiment.

    Mandoline of keukenrasp: de mandoline is de bekendste keukenrasp. Deze is geschikt om verschillende soorten fruit, groente of zelfs aardappelen de schaven. Vaak wordt er ook een schijf meegeleverd waarmee je julienne kunt maken en verschillende andere schijven of mesjes, om de gewenste dikte te kiezen.
    Passe Vite: Dit is een handig item voor in de keuken als je moezen, jam, purees of soep wilt maken. Het is een soort roerzeef en wordt vaak geleverd met verschillende soorten schijven. De gaatjes in de schijven hebben verschillende groottes.
    Frietsnijder: Dit item is perfect om je aardappelen om te toveren in frietjes! Er zijn simpele frietsnijders met 1 soort ‘mes’ waarmee je 1 dikte friet kan maken, maar ook frietsnijder sets met verschillende soorten opzetstukken. De frietsnijders zijn niet alleen handig voor patat, maar hiermee kun je ook groentes in rechthoekige en langwerpige vorm snijden in een handomdraai
    Kaasrasp: De kaasrasp is natuurlijk om kaas te raspen, maar je kunt hier ook andere groentes mee raspen!
    Spiraalsnijder: De spiraalsnijder kan van groente, zoals bijvoorbeeld komkommer of courgette spaghetti sliertjes maken. De spiraalsnijders worden ook wel spirelli’s genoemd. Je kunt pasta dus vervangen met deze groente sliertjes, maar je kunt ze ook gebruiken om te verwerken in bijvoorbeeld een salade. Leuke presentatie!
    Groentehakker: naast het snijden heb je ook nog keukentools die hakken, zoals de manuele groentehakker of de uienhakker. Met deze items kun je zonder al te veel kracht en moeite gemakkelijk uien of andere groenten in stukjes hakken.

Het is wel duidelijk dat er vele soorten keukenraspen bestaan, mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op!


Keukenrasp

Een ideaal item voor in de keuken: een keukenrasp. Deze raspen zijn er in vele soorten en maten. Je hebt raspen met opvangbak, manuele hakkers, passe vites, mandoline’s maar ook bijvoorbeeld kaasraspen. De keukenrasp is dus een heel breed begrip. Hieronder uitleg over de verschillende soorten keukenraspen uit ons assortiment.
  • Mandoline of keukenrasp: de mandoline is de bekendste keukenrasp. Deze is geschikt om verschillende soorten fruit, groente of zelfs aardappelen de schaven. Vaak wordt er ook een schijf meegeleverd waarmee je julienne kunt maken en verschillende andere schijven of mesjes, om de gewenste dikte te kiezen.
  • Passe Vite: Dit is een handig item voor in de keuken als je moezen, jam, purees of soep wilt maken. Het is een soort roerzeef en wordt vaak geleverd met verschillende soorten schijven. De gaatjes in de schijven hebben verschillende groottes.
  • Frietsnijder: Dit item is perfect om je aardappelen om te toveren in frietjes! Er zijn simpele frietsnijders met 1 soort ‘mes’ waarmee je 1 dikte friet kan maken, maar ook frietsnijder sets met verschillende soorten opzetstukken. De frietsnijders zijn niet alleen handig voor patat, maar hiermee kun je ook groentes in rechthoekige en langwerpige vorm snijden in een handomdraai
  • Kaasrasp: De kaasrasp is natuurlijk om kaas te raspen, maar je kunt hier ook andere groentes mee raspen!
  • Spiraalsnijder: De spiraalsnijder kan van groente, zoals bijvoorbeeld komkommer of courgette spaghetti sliertjes maken. De spiraalsnijders worden ook wel spirelli’s genoemd. Je kunt pasta dus vervangen met deze groente sliertjes, maar je kunt ze ook gebruiken om te verwerken in bijvoorbeeld een salade. Leuke presentatie!
  • Groentehakker: naast het snijden heb je ook nog keukentools die hakken, zoals de manuele groentehakker of de uienhakker. Met deze items kun je zonder al te veel kracht en moeite gemakkelijk uien of andere groenten in stukjes hakken.
Het is wel duidelijk dat er vele soorten keukenraspen bestaan, mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op! Tip: kijk ook eens bij onze keukenrolhouders!
 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved