checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Keukengerei & Bakken / Keukenhulp middelen
Toon Filters

Keukenhulp middelen

Keuken Hulpmiddelen

Keuken hulpmiddelen maken het je makkelijk. Sta jij er wel eens bij stil hoeveel handelingen je eigenlijk in de keuken doet en hoeveel tijd je dat kost? Waarschijnlijk niet direct, maar wij zouden je toch even willen uitdagen. Lekker eten gaat vaak gepaard met aardig wat voorbereidingswerk en hier zit gewoon tijd in. De juiste keukenhulpmiddelen maken dit soort klusjes een stuk aangenamer en een stuk sneller! Nou is het niet zo dat je nu je keukenlades maar vol moet proppen met elk denkbaar keukengadget, dat werkt dan weer averechts. Maar goed gekozen, slimme hulpmiddelen maken het je makkelijk en verdienen echt wel een plekje in jouw keuken.

En schil jij regelmatig appels? Wie niet, hoor ik je zeggen. Zeker aan het eind van de zomer en in de herfst zijn er volop appels te krijgen en is het erg leuk om zelf appelmoes te maken of een lekkere appeltaart te bakken. Maar dat schillen is nog best een klus. Na twee kilo appels, of al veel eerder om eerlijk te zijn, doen je handen flink zeer. Een appelschilapparaat haalt dat vervelende klusje je uit handen. Je klemt de appel in het apparaat en draait hem rond. Het aangezette mes schilt te appel mooi gelijk. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te bedenken wat je met al die appels zou willen doen.

Het is je verjaardag of een ander leuk feestje. Er worden een paar goeie flessen wijn meegebracht die uiteraard geproefd moeten worden in goed gezelschap. Maar die kurkentrekker laat het afweten. Hij doet zeer in je hand en is nog best lastig om de kurk mee uit te trekken. Herkenbaar? Een elektrische kurkentrekken biedt dan uitkomst. Zonder moeite binnen een paar seconde elke kurk uit de fles getrokken zonder zere handen of kapot geschroefde kruk. Soms moet je het jezelf niet moeilijker maken dan nodig is.

Je ziet het, de juiste keuken hulpmiddelen maken het je echt een stuk makkelijker in de keuken. En met een snelle levering, hoef je niet dagen te wachten tot je aan de slag kunt!

 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved