checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Afdruiprek

Afdruiprek Kopen


In de wereld van afdruiprekken is er heel wat mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal, groottes of vormen. Het ene afdruiprek is wat ruimer dan het andere. En het ene afdruiprek is wat steviger dan het andere. Dit is volledig afhankelijk van hoe vaak, hoe intensief en hoe lang je zo’n rekje gebruikt. Uiteraard is het doel van elk afdruiprekje heel eenvoudig: Je moet je afwas er gemakkelijk en stabiel op kunnen zetten zodat het goed kan drogen. Ruimte om je borden rechtop te kunnen zetten en eventueel zelfs een apart vakje voor bestek is dan wel zo handig. 

 

Bamboe Afdruiprek

Een afdruiprek kies je dus op basis van je eigen persoonlijke voorkeuren. Hoe vaak denk je dat je hem gaat gebruiken? Niet heel vaak? Dan kun je met een simpel model als het witte afdruiprek van Cosy&Trendy waarschijnlijk al wel toe. Was je graag en geregeld af en wil het oog ook wel wat? Dan is de bamboe afdruiprek van Pointe-Virgule iets voor jou. Deze is ook meteen iets groter omdat er een extra uitklapbaar stukje bij zit. Erg handig dus voor meerdere borden en bekers. Of zoek je een stevig rek voor op de camping? Als je kinderen moeten helpen met de afwas wil je dat het allemaal wat beter tegen een stootje bestand is. Een rek met onderschaal is dan wellicht een idee omdat het het water opvangt zodat je het gemakkelijk schoon kunt maken. Ook zitten in deze grijze variant twee extra ruimtes voor bestek en spatels en dergelijke. Zo hou je het overzichtelijk en kun je de kids met een gerust hart de afwas laten doen! 

Afdruiprek voor de Camping

Wat voor soort afdruiprek je ook kiest, kies voor kwaliteit die jij belangrijk vindt. Bij Kitchen&More bieden we je die keuze aan zodat jij nooit een miskoop hebt. Afdruiprekjes lijken zo basic, maar het maakt het afwassen zoveel makkelijker. 

Afdruiprek Bestellen

Heb je je keuze gemaakt? Top! Dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt! Of kijk je liever nog even verder op onze webshop en zoek je bijvoorbeeld een afkoelrooster? Geen probleem. We hebben een ruime keuze aan alles wat je je maar kunt bedenken voor de keuken. Van luxe tot budgetvriendelijk en van exclusief tot lekker makkelijk en basic. Net wat jij wilt en net waar jij naar op zoek bent. En uiteraard wordt dit alles geleverd met de service die je van ons gewend bent! 


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved