checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Bisetti
Toon Filters

Bisetti

Bisetti

Het Italiaanse merk Bisetti dat in 1945 geboren werd heeft bij de ontwikkeling van zijn tafel- en keukenproducten speciale aandacht voor innovatieve productvoordelen en voor kooktrends op internationaal vlak. Bisetti combineert deze kennis met Italiaans design. 

Het merk is voornamelijk gekend voor zijn superieure peper- & zoutmolens in diverse vormen en kleuren. Alle zoutmolens zijn voorzien van een keramisch mechanisme en alle pepermolens zijn voorzien van een roestvrij staal mechanisme om de beste kwaliteit gemalen peper en zout te garanderen. Vele peper- en zoutmolens zijn vervaardigd uit hout, maar er zijn ook modellen in hoogwaardig acryl. Er zijn modellen verkrijgbaar in formaten die ideaal zijn om gerechten smaak te geven en er zijn modellen die op tafel gepresenteerd kunnen worden, zodat gasten of je gezin zelf zout of peper aan gerechten kunnen toevoegen. Bisetti denkt continu na over restyling van hun traditionele modellen en brengt ook totaal nieuwe molens op de markt die worden ontworpen met de creatieve hulp van internationale designers. 

Bisetti heeft ook een gamma natuurlijke zoutstenen. De zoutstenen dienen niet enkel als kookinstrument, maar kunnen ook als smaakinductoren gebruikt worden. De stenen creëren een uniek gevoel, een “sensorial experience”. Chefs gebruiken de zoutsteen voor het bereiden en zelfs voor het serveren van gerechten, en dit geweldig fun cooking idee heeft zijn weg gevonden naar de hobbykoks. De zoutsteen gebruiken kan op diverse manieren: om te bakken, te braden, gerechten warm te houden of simpelweg als presenteerschaal. De werkwijze? Opwarmen in de oven op maximale temperatuur of op grill. Hoe aanprijzen? Als een kookinstrument om op een innovatieve manier gezond te koken, waarbij steeds een subtiele zoute toets aan gerechten gegeven wordt. 
Andere innovaties van Bisetti zijn de houten presentatiepalletjes / snijplanken en presentatiekratjes / boxen, om food & tafelbenodigdheden te serveren, presenteren of bewaren. De kratjes zijn ideaal voor brood, hamburgers, bestek, keukenhulpjes, servetten en sauzen. De pallets eerder voor tapas, wraps, zoete lekkernijen en dranken. 

Bisetti is wereldberoemd omwille van zijn speciale maalwerk, maar ook met zijn producten in het kader van de laatste hypes weet het merk harten te veroveren. Zowel de harten van huishoudens als van horecazaken. 

 Bisetti

┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved